Zoomtrader Ervaringen Meningen Review en meer

Aangezien wij al een tijdje onze handel in binaire opties doen bij Zoomtrader, is ons gevraagd om kort onze ervaringen op papier te zetten om zoekende handelaren te helpen met het maken van een keuze aangezien er tegenwoordig bijna meer aanbieders zijn dan mensen die handelen in binaire opties. Omdat 2014 waarschijnlijk het jaar van de binaire optie is, is het daarom een goed moment om de mensen te laten weten hoe het allemaal precies werkt bij Zoomtrader en wat de dingen zijn waar je echt op moet letten voordat je besluit op deze website te gaan handelen.

buttons1

De website, platform en support

De website van Zoomtrader is overzichtelijk en blinkt uit in de eenvoud die gebruikt is bij het maken ervan. Daardoor kun je alles makkelijk vinden, maar is de website ook vooral makkelijk te laden en te bedienen. Dankzij dit voordeel kunnen we alle real time gegevens van de beurs gewoon openhouden naast de website en dit is voor ons een enorm voordeel geweest, aangezien onze vorige keuze dit niet voor elkaar kreeg, waardoor we niet langer alles konden doen wat we wilden. Bij Zoomtrader kan dit wel, maar zoals al meer mensen opgemerkt hebben is de Nederlandse versie van de website lachwekkend. Het is geen Nederlands en wanneer wij handelen bij Zoomtrader gebruiken we dan ook uitsluitend de Engelse versie. Aangezien de overige websites ook in het Engels zijn, is dit voor ons overigens geen nadeel, het is alleen een slechte service van de website.

Deze slechte daad wordt echter goed gemaakt door de meer dan voortreffelijke support bij Zoomtrader. Of je nou belt, chat of e-mailt, er komt altijd snel een vakkundig antwoord met altijd net iets meer informatie dan je direct nodig hebt. Deze proactieve houding vinden we erg wenselijk en de assistentie is wenselijk maar ook handig wanneer je middenin een handel zit, welke kans redelijk groot is bij Zoomtrader want er kan zes dagen in de week gehandeld worden, 24 uur per dag, ook een voordeel dat niet alle websites hebben.
De bonussen raden we sowieso af aan beginnende handelaren, maar bij Zoomtrader is dit geen probleem want echte bonussen worden pas gegeven bij een storting van duizenden dollars en wij gaan ervanuit dat beginnende handelaren niet zulke bedragen inzetten bij een website voor binaire opties.

zoomtrader

zoomtrader

buttons1

Extra opties van Zoomtrader

Zoomtrader heeft ook voor de meer ervaren handelaren wat leuke opties die we nog niet overal gezien hebben. Zo kun je opties voortijdig beëindigen zodat je in het geld blijft en ook kun je opties verlengen. Hiervoor lever je wel een gedeelte van het geld in, maar de kans op winsten wordt hiermee een stuk groter en aannemelijker. Ook het E-book van deze aanbieder vinden we de moeite waard, zelfs voor ervaren handelaren. Deze krijg je al gratis wanneer je 200 dollar stort, waarmee je vervolgens kunt handelen met het E-book op schoot. Met drie types binaire opties is er ook genoeg te kiezen om in te handelen en dit zorgt ervoor dat je ook eens verschillende opties kunt proberen bij dezelfde aanbieder. Een aanrader, als het aan ons ligt.

Het hoofdkantoor van Zoomtrader ligt gewoon in Londen en daarmee valt Zoomtrader onder dezelfde wetgeving als wij zelf en is ons geld bij Zoomtrader ook gewoon zeker gesteld. Niet dat dat heel erg nodig is, want we hebben net het geld voor de vakantie in 2014 van onze handelsbalans gehaald. Je moet niet altijd handelen immers, er moet ook tijd zijn voor genot (maar we nemen de mobiele versie van Zoomtrader natuurlijk wel mee).

buttons1

Zoomtrader Review

4.5 (90%) 8 votes