uTrader Binaire Opties Broker Beoordeling

Sinds de lancering in 2011, heeft uTrader gewerkt aan de behoeften tegemoet te komen van haar klanten en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en stabiele makelaars in de markt binaire opties.

De uTrader trading platform wordt geleverd door SpotOption - de leider in de handel in de ontwikkeling van software. Het platform is online beschikbaar zonder noodzaak om iets te downloaden, en de liefhebbers van de handel on-the-go kunnen genieten van de eenvoud en het gemak van de mobiele uTrader trading platform, dat verkrijgbaar is in zowel de Apple App Store en Google Play. uTrader is beroemd om zijn persoonlijke benadering van iedere handelaar, die essentieel is als je bedenkt trading binaire opties een serieuze zaak.

uTrader handelsstad

uTrader Broker Geschiedenis en Bedrijfsinformatie

De uTrader bedrijf en het merk behoren tot Day Dream Investments Ltd, geregistreerd op de Seychellen. De voornaamste operationele kantoor en is gevestigd in Riga, Letland. uTrader heeft gewerkt met Russisch-sprekende klanten alleen voor de eerste paar jaar van haar bestaan ​​en het is een geweldige ervaring door middel van deze gecompliceerde marktsegment opgedaan. Het heeft een vergunning van CROFR - een Financiële Markten Reguleren Center in Rusland.

uTrader heeft de internationale markt meer dan een jaar geleden ingevoerd en nu biedt haar diensten in het Engels, Pools, Nederlands en Russisch. De Broker is wachten op het CYCEC licentie aan te komen, dus u kunt er zeker van zijn dat uTrader is een betrouwbare online Binaire Opties Broker dat de regels van de legitieme handel markt volgt.

uTrader Customer Support and Services

De uTrader klantenservice is een van de grootste in de industrie. Het is de klok rond beschikbaar via Skype, E-mail, live chat en op de telefoon. De managers zijn altijd klaar om alle vragen in het Engels, Nederlands, Russisch of Pools beantwoorden.

Er is een persoonlijke analist service beschikbaar voor uTrader klanten. Uw persoonlijke analist zal u door uw trading ervaring bij uTrader en helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Bovendien is de uTrader ondersteunende diensten omvatten een aantal aangepaste opties, op aanvraag beschikbaar voor sommige type account houders. Zo kan bijvoorbeeld de VIP rekeninghouders hulp te vragen van een professionele analist, die zijn trading geschiedenis zal beoordelen, helpen om een ​​persoonlijke trading strategie die uw behoeften en doelen van mening op te bouwen, en het creëren van een handelsportefeuille.

Professionele analytische en nieuws zijn verkrijgbaar bij de uTrader website dagelijks.

U kunt zich ook abonneren op uTrader signalen, die op uw e-mail en telefoon wordt verzonden. De signalen bevatten informatie over welke activa, optietype, verstrijken tijd en richting je moet kiezen op dit moment. Deze dienst zal houden u op de hoogte, zodat u geen goede markt betreden punten zou missen.

uTrader Binaire Opties Types

De uTrader trading platform biedt meer dan 120 activa die beschikbaar zijn voor de handel. Ze zijn aandelen, grondstoffen, indexen en valutaparen. In aanvulling op valutaparen, kunt u paren van activa te kiezen en probeer de spannende Gold vs. Oil ras (bijvoorbeeld).

Opties verkrijgbaar bij uTrader zijn:

  • Classic Above / Below Binaire Opties
  • High-yield Turbo opties met 30/60/120/300 seconden verstrijken tijden
  • Opties op lange termijn met het verstrijken tijd tot een paar maanden
  • Pairs, waar u kunt paren van de activa van de handel
  • One Touch, waar je nodig hebt om te voorspellen of de prijzen van activa wel / niet een vooraf ingesteld niveau binnen de optie verstrijken tijd raken.

uTrader Broker Features

Wanneer u zich aanmeldt voor een effectenrekening bij uTrader, krijg je alle platform elementen met een minimale storting van $ 250. Nadat u het platform in te voeren, wordt u aangeboden drie soorten accounts om uit te kiezen. Elk van deze soorten accounts beschouwt uw doelen en mogelijkheden. U kunt beginnen met een "Start" te houden dat een minimum van $ 00 borg vereist en biedt een aantal extra diensten. De "Silver" account vereist een minimum van $ 1.000 wordt gestort op uw rekening en verbreedt de lijst van bijzondere diensten die u kunt aanvragen. De "Gold" en "VIP" accounts zijn de meest "dure", maar op hetzelfde moment, de meest goed gevuld met diverse aanbiedingen en diensten.

De gemiddelde pay-out ratio op uTrader trading platform is ongeveer 85% op klassieke Binaire Opties en maximaal 650% op de spannende Turbo Options. De geaccepteerde betalingsmethoden zijn: Visa, MasterCard, Maestro, Webmoney, Neteller, Qiwi, Okpay.

de handel in opties

uTrader Software Type and Information

uTrader trading platform wordt geleverd door SpotOption en is online beschikbaar via elke browser. U kunt de mobiele versie op de Apple App Store of Google Play te downloaden. Het online platform en het mobiele platform bieden absoluut dezelfde functies.

uTrader trading platform is de nakomeling van de SpotOption, zoals vermeld in de intro van de uTrader beoordeling. Het venster van de handel wordt gedomineerd door een mooi contrast interface en thema dat perfect plaatst trades en geen latency tonen. De uitbetaling info en het percentage duidelijk en goed zichtbaar, terwijl het sentiment indicator komt niet in de weg bij de handel. De website is voorzien van een algemene indicator met gevoelens zodat handelaars onmiddellijk kan beslissen welk paar kunnen zij willen ruilen.

Er zijn meer dan 80 vermogen om te handelen op uTrader platform, met inbegrip van aandelen, valuta, indices en grondstoffen. De focus ligt vooral op valuta met 50 paren beschikbaar zijn, zijn er ook 25 aandelen en indices en 9 grondstoffen om uit te kiezen. Binaire opties worden ondersteund: High / Low, Turbo / 60sec, Long Term, One Touch, Ladder, Pair.

uTrader Geavanceerde functies

uTrader biedt een indrukwekkende lijst van educatief materiaal, die beschikbaar zijn op de website en een aantal van die kunnen worden aangevraagd via de klantenservice.

Er zijn twee soorten van E-books en V.O.D lessen - voor beginners en gevorderde gebruikers.

Nieuwe handelaren kunnen de binnenkant van binaire opties handel, een aantal technische analyse, etc. leren

De meer ervaren handelaren zullen blij zijn om tutorials in geavanceerde strategieën en technische analyse te vinden.

Je kunt een demo-account aanvragen nadat u een storting te maken en te leren voor de handel zonder risico.

Daarnaast uTrader biedt verzekering voor uw deposito's en een flexibele bonussysteem dat je zelfvertrouwen zal toenemen.

uTrader Ondersteuning informatie

uTrader ervaren team van financiële experts is de belangrijkste steun lijn, maar alle handelaren kunnen contact opnemen met de klantenservice en je krijgt alle info op het platform dat ze nodig heeft. We moeten merken dat er geen FAQ sectie. Wij zijn van mening dat het zou gemakkelijker voor de uTrader personeel als klanten eerst de FAQ kan raadplegen.

Met uTrader, customer support is beschikbaar via telefoon, e-mail live chat en Skype .. Dit is een zeer breed scala aan contact op te nemen mogelijkheden die wij denken dat de meeste klanten uTrader sussen. Prioriteiten als de uTrader customer support zijn - de kwaliteit van de dienstverlening en de individuele relatie en aandacht voor elke klant.

beginnen bij één

uTrader Banking en bedrijfsinformatie

Bankieren met uTrader is een aangename ervaring. uTrader biedt vele manieren om te storten en fondsen op nul kosten terug te trekken. Ondersteunde kaarten zijn Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners, Delta, Solo en Maestro UK Maestro (Switch). Ook ondersteunde is WebMoney, Neteller en Moneybookers. Zoals altijd, kunnen handelaren ook gebruik maken van overschrijving. Er zijn dus meer dan genoeg betaaldiensten met uTrader om iedereen beter af te maken.

Minimum storting is $ 305, terwijl er slechts een $ 10 limiet op opnames. Er zijn geen kosten voor de intrekking met uTrader. Wachttijd met WebMoney is slechts 24 uur.

Rate this post