Traderxp, onze ervaring en mening over deze website

Er zijn legio aanbieders van diensten voor de handel in binaire opties en tegenwoordig vind je steeds meer negatieve recensies, die te vaak geschreven zijn door mensen die betaald worden voor het schrijven van recensies met een slechte ondertoon. Wij zijn als handelaren gevraagd om hier iets aan te doen en daarom zijn we on-site recensies gaan schrijven waarin we onze mening geven en ervaringen delen over bepaalde websites voor de handel in binaire opties. Omdat wij dagelijks handelen op deze websites, is het voor ons een stuk makkelijker om te zien wat er nou handig is bij de aanbieder en wat er echt niet slim gedaan is. Om jou een stukje verder te helpen met het vinden van een goede broker voor binaire opties, zijn we eens gaan schrijven over Traderxp.
buttons1     

De website en de opties

Het zal je al snel opvallen dat je bij Traderxp geen informatie kunt krijgen over de werkelijke handel wanneer je niet ingelogd bent. Om informatie te krijgen, zal je dus een account aan moeten maken en een flink aantal weken geleden hebben we besloten om deze aanbieder het voordeel van de twijfel te geven en gewoon eens binnen te gaan kijken. De algemene website is namelijk weinig aantrekkelijk met veel te kleine letters en een demofilm waar je eigenlijk niets wijzer van wordt, maar een vriend van me had goede ervaringen hier, dus waarom ook niet. Na het aanmelden en inloggen bleken de letters overigens niet veel groter te worden en de website is niet beschikbaar in het Nederlands (maar er zijn sowieso maar weinig websites voor binaire opties in het Nederlands, dus laat dit je vooral niet afschrikken). Het platform zelf waarop gehandeld kan worden, is overigens wel prima te bedienen en ook de navigatie is uitstekend voor elkaar, het handelen in binaire opties wordt vooral makkelijk gemaakt door alle side-informatie die je krijgt, zoals de regelmatige updates over de trends in de markt en de aanbevelingen van de aanbieder zelf (die wij niet volgen, want we zijn altijd wat huiverig bij zulke aanbevelingen).

Overige ervaringen en meningen

Verder is de aanbieder eigenlijk niet erg verschillend van de andere aanbieders op dit gebied. De handel in binaire opties verloopt zoals het zou moeten en de functies op de site werken allemaal, op de support na overigens die wij bijzonder traag vinden, maar de hulp en assistentie is op hun beurt wel weer vakkundig, dus feitelijk is dit een keuze die je kunt maken. Voor de beginnende handelaren kan deze website een goede aanrader zijn, omdat er veel informatie gegeven wordt maar ook omdat er een E-book is met informatie en instructies, zodat het redelijk makkelijker zou moeten worden om te begrijpen hoe de handel werkt. Echt leren te handelen in binaire opties komt echter met ervaring en juist deze ervaringen kun je alleen maar opdoen, erover lezen is feitelijk volstrekt zinloos. Het is net als fietsen, je kunt de theorie nog zo goed weten, de praktijk blijkt toch altijd net iets anders maar het voordeel van Traderxp is dat er niet allemaal verschillende en rare foefjes toe zijn gevoegd aan de handel, die eigenlijk alleen echt geschikt zijn voor de mensen die al ruime ervaring hebben met binaire opties. Zonder de basis is het grappig om te weten dat je een optie kunt uitbreiden, maar voor een beginner is dit waarschijnlijk alleen maar verwarrend – dus in onze mening is het een voordeel dat Traderxp zich beperkt tot de meest doorgaans gebruikte handel in binaire opties.
buttons1     
Traderxp

Traderxp Review

Rate this post