Ervaringen met Traderush en binaire opties online

Binaire opties online handelen, het financiële product dat veel mensen interessant vinden, maar het grote aantal aanbieders en de slechte berichten online zorgen ervoor dat het moeilijk is een aanbieder te kiezen. Natuurlijk, alle slechte verhalen die online staan zijn een reden om te gaan twijfelen, maar in 90% van de gevallen gaat het hier slechts om mensen die de voorwaarden van de bonus niet goed hebben gelezen en die dikke winsten willen behalen zonder te handelen. Niet eerlijk, maar ook niet handig voor de mensen die zich aan het oriënteren zijn op een nieuwe en dynamische markt. Om erachter te komen hoe het nou allemaal gaat bij een aanbieder als bijvoorbeeld Traderush, is ons gevraagd om eens de echte ervaringen en meningen naar buiten te brengen, zodat je van beide kanten de berichten te horen krijgt. Hieronder vind je alles wat wij belangrijk vinden om te vermelden over deze aanbieder na maandenlang handelen bij Traderush.

traderush

Het platform en de inzet

Traderush is een jonge aanbieder, pas sinds 2011 zijn zij actief op deze markt maar we moeten eerlijk zeggen dat hier weinig van te merken is op de website en het platform zelf. Er is duidelijk nagedacht over hoe het eruit moet zien en hoe het moet werken, want het ziet er goed uit en het werkt ook allemaal gewoon naar behoren. Traderush is vooral bekend vanwege de rare opties, de grappige extra’s rond de handel in binaire opties. Zo heb je de opties van 60 seconden, de OptionBuilder en nog veel meer grappige details die het handelen nog wat spannender maken. De website is helaas niet beschikbaar in het Nederlands, maar er wordt over gesproken om de website te vertalen. Handel op dit platform kan in vele verschillende valuta, waaronder de euro zodat er niet constant omgerekend hoeft te worden naar dollars en terug, iets waar wij erg blij mee zijn.

Hoe zit het met de minimale inzet per handel? Dit is immers belangrijk voor het risicomanagement en het kunnen spreiden van de kansen. Op de normale opties is de minimale inzet 10 euro, op de opties van 60 seconden is het echter maar 5 euro en de OptionBuiler is een heel ander verhaal, omdat dit een samengesteld pakket is, is de minimale inzet hierop 25 euro, wat de winstkansen aanzienlijk kan vergroten. Wil je echter niet handelen met alle vreemde opties, dan kun je ook gewoon kiezen voor de reguliere binaire opties. De lage drempel bij deze aanbieder zorgt ervoor dat handelen hier ook interessant gemaakt is voor mensen die met minder geld willen proberen of het een leuk iets is.

De support van Traderush antwoordt redelijk vlot maar is vooral vriendelijk en vakkundig en dat is toch wel het belangrijkste. Onze ervaringen hiermee zijn dan ook ronduit goed en we zijn altijd geholpen met onze kleine en grote vragen. De uitgebreide aanbieder is dan in onze mening ook een goede partij om te handelen in binaire opties, voor zowel de meer ervaren als de minder ervaren handelaren. De lage drempel maakt de verliezen niet zo groot, de informatie die beschikbaar is, is een goede start en wie hulp nodig heeft die hoeft maar een seintje te geven en de support helpt je direct op weg.

Traderush, interessant?

Wij vinden Traderush dus duidelijk een aanbieder die aan te bevelen is aan de handelaar in binaire opties en wij hebben weinig dingen gevonden in de maanden handelen die af te raden zijn, al zou de website wel in het Nederlands vertaald mogen worden. Wellicht iets voor de langere termijn?

 

Rate this post