Topoption, de ervaringen met deze aanbieder

Topoption is een nieuwere aanbieder van binaire opties en is duidelijk nog in opbouw. Om te kunnen kijken wat dit voor bedrijf is en of het allemaal werkt, is het handig dat we een handelaar hebben gevonden die ons informatie kon verschaffen over deze aanbieder. Is de aanbieder zo interessant als dat de website zelf lijkt en wat zijn nou de dingen waar je op moet letten, hoe zijn de ervaringen met de support en zitten er verborgen kosten verstopt die net zo hard van de winst afgetrokken worden voordat het betaald wordt? We gingen op ontdekking in de wereld achter Top Option om te zien hoe interessant deze aanbieder is.

De website, het platform en het kunnen leren bij Top Option

De website van Top Option zelf ziet er prima uit en ook de mogelijkheden tot ondersteuning in het leerproces zijn zeer noemenswaardig. De informatie die beschikbaar is in filmpjes en in tekst, daar is zeker aandacht en geld aan besteed en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker voor de beginnende handelaar. Voor een meer ervaren handelaar valt er echter in deze informatie niets te halen, want de opzet is erg basis en hoewel daar veel geld en tijd in is gaan zitten, was het beter geweest als er iets van deze tijd en ruimte geïnvesteerd zou zijn in de support. De live chat is namelijk ronduit slecht te noemen, binnen vijf minuten ben je drie keer heen en weer gestuurd en bij overname van het gesprek wordt het gesprek niet meegestuurd, zodat je weer opnieuw kunt beginnen. Daarnaast is de helpdesk verre van deskundig en dit irriteerde ons nogal, omdat op de website een meertalige support beloofd werd. Nou, geen taal die wij spreken. Gelukkig kunnen de meer ervaren handelaren handelen zonder dat de helpdesk nodig is en het handelen gaat bij Top Option wel prima.

Met slechts 100 dollar kun je een account openen, maar aangezien de minimale inleg per handel 10 dollar is, raden we aan om minstens 250 dollar te storten zodat er nog aan risicomanagement gedacht kan worden en de kansen gespreid kunnen worden. Anders is het onmogelijk om een beetje ervaring op te doen voordat het account leeg gehandeld is en dat is onhandig. Er zijn geen verborgen kosten bij het storten of het opnemen van het geld en dit is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van andere websites die dit wel hebben. De website en het platform zijn ook vooral helder, toegankelijk en ook logisch. We kunnen vinden wat we nodig hebben zonder dat we eerst moeten zoeken.

De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in een heel aantal andere talen en we vinden het spijtig dat deze keuze is gemaakt. We hadden Nederlands logischer gevonden dan Japans, aangezien de handel zich op de westelijke wereld richt maar dat kan ook aan ons liggen.

Het oordeel over Top Option

Wat ons betreft is Top Option goed op weg om een goede aanbieder te worden, op dit moment is het nog duidelijk een jonge aanbieder die op weg is naar de voltooiing van het systeem. Vooral de support laat letterlijk te wensen over en hier zal echt aan gewerkt moeten worden. De opties voor het handelen in binaire opties zijn overigens wel prima, de minimale storting en de minimale inleg per handel zijn prima in orde en daarmee is deze aanbieder ook voor de beginnende handelaars prima bereikbaar. We denken dat deze aanbieder nog heel groot kan worden en wij blijven zeker nog even hangen hier om te kijken hoe de ontwikkeling plaats gaat hebben.

TopOption

Topoption Review

5 (100%) 7 votes