Ervaringen met Optionbit van een handelaar

We zijn als handelaren gevraagd om een kort bericht te maken met onze ervaringen en meningen over de websites waarop wij handelen. Op deze manier wordt er gehoopt dat er een beter beeld kan ontstaan voor de mensen die op zoek zijn naar een geschikte website om op te gaan handelen en zo kan er wat tegenwicht gegeven worden aan alle negatieve berichten die online staan en die over het algemeen alleen maar te maken hebben met de bonus en het niet vrij kunnen schakelen van geld dat niet van de handelaar was. Deze ervaringen zijn dan ook vooral geschreven door mensen die een week hebben geprobeerd te handelen, hun geld zijn verloren en iemand de schuld willen geven. Bij ons ging het een stuk beter en daarom hebben we eigenlijk nooit de moeite genomen om onze ervaringen op papier te zetten. Bij deze een goed voornemen voor 2014 dus.

Ondersteuning en leren handelen bij Optionbit

Optionbit is een handige website om te leren handelen in binaire opties, dankzij de brede ondersteuning en de vele uitleg die overal op de website verspreid staat. Dit is voor ons een handige start geweest van het handelen, want zoveel wisten we er nog niet vanaf toen we begonnen. De trainingsvideo en de instructies zijn helder en geven een duidelijk inzicht in de handel en de achterliggende manieren die je gebruiken kunt. Zit je alsnog vast en weet je even niet meer wat je moet, dan kunnen we de support op deze website zeker aanraden. Vlot, vriendelijk en vooral geduldig. De support heeft ons door de eerste keren handelen heen geholpen en we zijn nog steeds dankbaar voor het geduld. De website is niet beschikbaar in het Nederlands, maar het grote voordeel is dat het Engels en Duits prima te volgen zijn en de termen duidelijk uit worden gelegd.

Het financiële plaatje en de verschillende accounts

Optionbit mag dan geschikt zijn voor beginners, de verschillen tussen de accounts zijn dit niet helemaal. Pas bij een storting van meer dan 10.000 dollar heb je een VIP account (dit lijkt veel, maar er zijn aanbieders die het vijfvoudige eisen) en dan krijg je 75% bonus over het ingezette bedrag. Deze moet je dan wel zoveel keer inzetten voordat deze vrijgespeeld is en wij raden deze vorm volledig af. Met een storting van duizend doller (nog geen 800 euro) heb je een standaard account en hierin zitten al alle opties die je nodig hebt om te kunnen handelen op een makkelijke basis. Je krijgt hierover 50% bonus wanneer je kiest deze te accepteren. Er is ook een mini account bij een storting van 250 dollar, maar deze raden we echt af. Met dit account kun je namelijk nog steeds niets en daarmee loop je al direct flink achter tijdens de handel. Dit account is er eigenlijk alleen maar voor mensen die willen leren handelen, maar zij krijgen vervolgens zo weinig opties dat het geen kans van slagen heeft, een heel vreemde keuze vinden wij.

Bij Optionbit vind je een hele serie aan leuke en grappige opties, die het een stuk leuker maken op te handelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Algobit, een leuk foefje maar we vragen ons nog steeds af of het werkt. In ieder geval is het duidelijk dat de aanbieder in beweging is en juist dit is voor ons ontzettend belangrijk geweest. Je wilt immers niet handelen bij een aanbieder die alleen maar stilzit en zo veel geld wil verdienen? We willen wel dat er regelmatig veranderingen komen en Optionbit zorgt hier zeker voor, wat er voor zorgen zal dat we nog wel even zullen blijven hangen.

Go to Option CLICK HERE

OptionBit

Optionbit Review

2.5 (50%) 2 votes