Ervaringen met optie24 voor de handel in binaire opties

 optie24 logo
Inhoud:

Rekening openen

De broker onder de loep:

Binaire opties zitten in de lift. Je spaargeld op bijvoorbeeld spaarboekjes laten zitten, is geen optie omwille van de historisch lage rente. Het is alleen maar logisch dat de consument naar een ander alternatief op zoek gaat om de hoogste bonus op zijn of haar spaargeld te krijgen. Optie24 is zulk een alternatief om te geniete van een grotere bonus. Sommige mensen hebben in deze optiek wel eens gehoord van handelen op de beurs, maar zij hadden hier geen goede ervaring mee. Wie de aanschaf van binaire opties overweegt, moet brokers of makelaars in binaire opties met elkaar vergelijken. In deze branche behoort Optie 24 tot de top van Nederland, meer nog: het is de marktleider op dit gebied. De broker Optie24 staat in ons land heel hoog aangeschreven op de Nederlandse markt, en in dit review vertellen we u graag waarom deze firma als makelaar betrouwbaar is. We baseren ons hiervoor op ervaringen van klanten die u bij Optie24 voor gingen. Zo is het mogelijk op basis van objectieve gegevens te beslissen of het een goed idee is om een account aan te maken bij deze makelaar in digitale aandelen. Al je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden bij de website van de broker.

Wat of wie is Optie24?

Optie24 is een makelaarsbedrijf dat optreedt als broker voor binaire opties in Nederland. Dit bedrijf voor financiële dienstverlening werd in 2011 opgericht door Pip Invest BV. Deze BV staat ook in voor het management van Optie24. Deze makelaar is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse financiële markt, maar toch is deze aanbieder van digitale opties er in korte tijd in geslaagd een groot en tevreden klantenbestand op te bouwen in vergelijking met andere brokers. Optie24 is met andere woorden een grote speler waarmee de concurrentie in belangrijke mate rekening moet houden. In tegenstelling tot brokers die niet gereguleerd zijn en waarmee een aantal gebruikers slechte ervaringen melden, beschikt Optie24 over een goede reputatie, en in dit review willen we u graag uitleggen waarom u hier met een gerust hart een account aanmaakt en wat maakt dat u zo meer kans maakt op een grote bonus van een betrouwbaar bedrijf.

Rekening openen

Optie24 is een Nederlandse broker voor binaire opties

Wat we zelf doen, doen we beter. Dat is een veelgebruikt spreekwoord dat niet alleen in het algemeen geldt, maar bijvoorbeeld ook van toepassing is op de Nederlandse financiële markten en in de beurswereld. In vele gevallen geeft de consument van financiële producten zijn of haar vertrouwen nog steeds aan grote en goed aangeschreven buitenlandse spelers. Langs de ene kant is dit begrijpelijk, langs de andere kant heeft de recente geschiedenis ons geleerd dat deze keuze niet altijd tot de gewenste ervaringen leidt. Meer nog, de financiële crisis van 2008 bracht aan het licht dat de globale internationale financiële markt ervoor verantwoordelijk was dat de beurscrash wereldwijd gevolgen had, waarvan in 2016 de ervaringen nog steeds nazinderen. Kiezen voor internationale spelers, zorgt voor problemen op grote schaal wanneer het misgaat en de klanten hun bonus mislopen. Door een account op de website van Optie24 aan te maken, kiest u voor een Nederlandse aanbieder van financiële producten zoals binaire opties. Dit biedt vele voordelen zoals het feit dat de binary opties hier in euro verhandeld kunnen worden. Tegelijk richt deze broker zich ook op handelen op de internationale markt, maar u kunt er zeker van zijn dat uw account in euro vanuit Nederland wordt beheerd. Zo bent u er zeker van dat uw financiële zaken geregeld wordt op een manier waarmee u vertrouwd bent en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Optie24 is een website die niet alleen innovatief is, maar ook transparant werkt. Bij het aangaan van financiële transacties en trading is het belangrijk dat u vertrouwd bent met de manier van zaken doen, zoals u dat gewend bent. Dankzij de innovatieve werkwijze en de transparantie, bent u in de mogelijkheid om alles mee in het oog te houden. Optie24 wil deze vertrouwde en degelijke manier van zakendoen via hun website ook uitdragen naar de internationale markt.

Optie24 is als speler die betrouwbaar is, ook aanwezig op de internationale markt.

Ook al hebben we als consumenten van financiële producten vooral vertrouwen in spelers op de binnenlandse economische markt, toch is het een aanrader om met ten minste één oog de buitenlandse markt voor trading in het oog te houden. Optie24 heeft dit voor elkaar door middel van de website www.365trading.com. Tegelijk focust de firma Optie24 vooral op haar Nederlandse klanten. Bij deze broker voor binaire opties staat de klant centraal. Ook hierin verschilt het platform voor handelen in binaire opties met de concurrentie. Optie24 is een website voor de handel in binary opties met een goede reputatie. Deze reputatie werd vooral verdiend door een transparante en innovatieve werkwijze. Beroepsernst en betrouwbaarheid staan bij deze website voorop en in de financiële wereld is dit een welgekomen uitzondering. Hier kunt u wel op een bonus rekenen. Bij dit bedrijf zult u niet voor verrassingen komen te staan.

Rekening openen

In binaire opties handelen? Is dat niet voorbehouden voor specialisten?

Binaire of binary opties zijn een relatief nieuw product in de financiële wereld. Een nieuwe manier van investeren of van sparen mag dan wel opwindend klinken en nieuwe potentiële klanten aantrekken, toch is de consument over de jaren heen steeds voorzichtiger geworden. Uiteraard is dit consumentengedrag in grote mate te verklaren door de wereldwijde crisis in de financiële wereld die we in 2008 kenden. Binaire opties hebben als voordeel dat het hier gaat over een nieuw financieel product, maar anderzijds creëert dit gegeven ook een dosis gezond wantrouwen. Hier en daar lezen we wel eens op een website reviews over minder goede ervaringen met concurrenten. Langs de ene kant zal dit ervoor zorgen dat een aantal potentiële consumenten van financiële producten hierdoor afgeschrikt wordt, maar Optie24 heeft daar een belangrijk element tegenover gezet. Optie24 is een broker die binary opties aanbiedt op een website en dit doet op een klantvriendelijke en laagdrempelige manier. Innovatieve techniek en transparantie komen hier op de eerste plaats. De potentiële klant hoeft niet duizenden euro’s of dollars ineens in te zetten op een financieel product. Een order plaatsen kan al vanaf 5 euro en hiervoor wordt een maximum van 5000 euro gehanteerd om de belangen van de consument te beschermen. Bijkomend is 200 euro al voldoende om op volwaardige wijze te kunnen instappen in het programma van Optie24 en op deze manier met binaire opties op de beurs te gaan spelen. Verder kunnen klanten 24 uur op 24 om uitbetalingen van hun bonus vragen. Wie weinig of geen ervaring heeft met de financiële wereld of met de beurs in het algemeen, hoeft niet te wanhopen. Deze Nederlandse broker biedt een gratis demoprogramma aan waarbij een potentiële deelnemer aan het programma stap voor stap kan ontdekken hoe alles werkt zonder dat daarvoor een echte account geopend dient te worden bij de broker in kwestie. Ook dit maakt deel uit van de innovatieve technieken en de transparantie van deze aanbieder. Gratis kennismaken, behoort dus tot de mogelijkheden bij Optie24 zodat u niets te verliezen hebt en de kans krijgt om alles in u op te nemen voor u echt aan het programma deelneemt.

Optie24 in Nederland

Zoals eerder vermeld is Optie24 een Nederlands bedrijf voor de verhandeling van binaire opties. Hierdoor is het dus ook mogelijk om met een Nederlandse makelaar in binary opties te handelen en daarvoor de euro te gebruiken. Wanneer u interesse hebt om kennis te maken met dit online programma voor trading in binaire opties, dan kunt u meer informatie vinden op de site van de broker. U vindt deze website terug op www.Optie24.nl. Het hoofdkantoor van deze makelaar in binary opties zit niet op een of ander schimmig exotisch eiland, maar gewoon in Rotterdam. Hierdoor is de bereikbaarheid van deze online broker optimaal. Op dit vlak scoort het bedrijf beter dan andere brokers.

Rekening openen

dow jones handel

Optie24: gemakkelijk te contacteren

Wanneer u met vragen zit of u het fijn vindt om persoonlijk met een medewerker van de broker contact op te nemen, dan geeft Optie24 u daar gewoon de mogelijkheid toe. Deze broker voor binaire opties biedt een klantendienst aan die op verschillende manieren kan worden bereikt. De keuze is geheel aan u. U kunt bij ons kiezen tussen live chat, telefoneren of een e-mail versturen. De enige mogelijkheid die op de site niet wordt vermeld is langs gaan op een bezoekadres. Wij kunnen ons voorstellen dat sommige gebruikers of klanten daar behoefte aan kunnen hebben. Dit zou het goed image van deze aanbieder nog vergroten. Over het algemeen zijn wij positief verrast door de mogelijkheden tot ondersteuning, maar live contact van persoon tot persoon kan in bepaalde gevallen gewenst zijn om duidelijk antwoord op een vraag te kunnen krijgen.

Optie24: binaire opties verhandelen in het Nederlands

Optie24 is een Nederlandse broker die binaire opties uitgeeft. Dit geeft u de kans om in opties of aandelen te handelen zonder dat u daarom de Engelse taal perfect onder de knie moet hebben. Dit is een groot voordeel volgens ons. Wanneer het om geldzaken gaat, wil u toch altijd wat zekerheid en transparantie inbouwen om te weten waar u aan toe bent. Daarom is handelen in binaire aandelen in het Nederlands zeer zeker een goede keuze. U hoeft hier geen Engels te kennen zoals bij andere brokers.

Rekening openen

Binaire opties zijn een gemakkelijke manier van geld te verdienen

Geld verdienen met binaire opties is gemakkelijker dan wat u op het eerste gezicht gedacht had. Net als bij gewone beursaandelen kunt u geld verdienen met het voorspellen van het stijgen of dalen van aandelen. De gelijkenissen met het klassieke op de beurs spelen, is dus groot. Het enige wat u goed onder de knie dient te hebben, is de betekenis van de termen pull en call. Bij een call optie speculeert u op het stijgen van een optie, bij een pull optie speculeert u net op het dalen van een optie. De betekenis van deze termen moet u dus zeer goed kennen, om te weten wat u doet. Beleggen in binaire opties kan zeer aantrekkelijk lijken en Optie24 kan het u nog zo gemakkelijk maken, u moet er altijd mee rekening houden dat u met geld aan het handelen bent en dat binaire opties net zoveel waarde hebben als conventionele opties op de beurs.

De binaire opties broker Optie24 opereert gereguleerd

Optie24 wordt sinds september 2015 als broker en makelaar voor binaire aandelen gereguleerd door de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit betekent voor u als consument van een financieel product dat u er vanuit mag gaan dat deze broker zich aan alle wettelijke bepalingen houdt die gelden in de branche. U doet er altijd goed aan om voor een gereguleerde makelaar te kiezen.

Geld storten of opnemen bij Optie24 is eenvoudig en veilig.

U hebt de beslissing genomen in binaire opties te gaan handelen en in zee te gaan met de broker Optie24. In dit geval vraagt u zich met grote waarschijnlijkheid af hoe dit praktisch in zijn werk gaat. Hoe maakt u geld over naar Optie24 en minstens even belangrijk, hoe zorgt de broker ervoor dat u over uw winsten kunt beschikken? Bij Optie24 kunt u op verschillende manieren geld overmaken aan de makelaar. U hebt hiervoor de keuze tussen Ideal (de Nederlandse speler bij uitstek op gebied van digitaal betaalverkeer), een creditcard, een traditionele bankoverschrijving, PayPal of Mr Cash (De Belgische versie van Ideal). Dit zijn goede en veilige manieren van betalen die algemeen aanvaard worden in Nederland en in België. Wanneer u winst maakt dankzij de handel in binaire opties, dan zal Optie24 uw winst overmaken via een bankoverschrijving. Jammer genoeg zijn er momenteel bij deze broker nog geen andere mogelijkheden voorhanden om uw winst over te maken.

Een laatste goede raad:

Wanneer u deelneemt aan trading in binaire opties, is het aangewezen om altijd in het achterhoofd te houden dat u met echt geld werkt en verschillende brokers met elkaar te vergelijken. Ook dan zult u merken dat u met Optie24 de juiste broker kiest!

Rekening openen

3.78 (75.56%) 45 votes