Minimale storting en inzet bij Eztrader

Om te kunnen bepalen of een makelaar in binaire opties geschikt is voor u of niet, is het handig om te kijken naar de financiële kant van de makelaar, en dan met name de minimale storting die gedaan moet worden om te kunnen handelen en de minimale en maximale inzet per keer dat er gehandeld wordt. Hier worden de grootste verschillen gelegd tussen de verschillende makelaars in binaire opties.

De minimale storting om te kunnen handelen

Het bedrag dat minimaal gestort moet worden om in te kunnen zetten tijdens het handelen, is niet aan grenzen gebonden. Alleen de eerste storting is een minimumeis aan verbonden, niet alleen om alleen serieuze klanten toegang te geven tot de website en het platform, maar ook om te zorgen dat de klanten zichzelf een reële kans gunnen een ervaring op te doen met het handelen in binaire opties. De ondergrens voor de eerste storting is ofwel 200 dollar ofwel 200 euro, naar uw wens. Op deze manier kunt u gegarandeerd acht maal inzetten op een handel zonder dat u direct failliet zult gaan en daarmee is de kans groter dat u meer ervaringen op kunt doen met online handel in binaire opties.

Hier is het wel goed om een kanttekening te maken, die door Eztrader overigens zelf ook direct gemaakt is; hoewel de minimaal vereiste storting slechts 200 dollar of euro is, is het verstandig om bij de eerste storting iets meer geld in te zetten, zodat er een beter financieel beleid opgezet kan worden. Eztrader zelf raadt aan om een eerste storting te verrichten van 1250 euro of dollar, ook omdat er vervolgens gebruik kan worden gemaakt van een bonus van 650 dollar of euro (van dezelfde valuta als uw storting uiteraard).

Hoe werkt de bonus?

Net als bij andere makelaars in binaire opties moet de bonus echter wel verdiend worden. Bij Eztrader is de eis dat het bedrag van de bonus minstens 25 maal wordt ingezet binnen 90 dagen voordat de bonus ook daadwerkelijk is vrijgespeeld en daarmee vrij opneembaar is. Is uw eerste storting dus 1.000 euro, dan zult u in totaal 25.000 euro in moeten zetten voordat de bonus opneembaar is en ook daadwerkelijk uw geld is.

Minimale en maximale inzet per keer handelen

Bij Eztrader is het niet alleen makkelijk om te handelen, er is ook een laag minimaal bedrag om in te kunnen zetten per handel. De minimale inzet is slechts 25 dollar of euro, de valuta is afhankelijk van uw keuze. Op deze manier is het risico beperkt, maar zijn ook de winkansen geminimaliseerd. De maximale inzet per keer dat er gehandeld wordt, is 3.000, wederom in de gekozen valuta. Per handel mag er tweemaal worden ingezet, waarmee de effectieve maximale inzet 6.000 is in de gekozen valuta. Het maximum bedrag dat gelijktijdig ingezet mag worden over verschillende opties is 15.000 in de gekozen valuta bij Eztrader, dus ook de meer ervaren handelaren kunnen hun hart ophalen bij deze meer dan ervaren aanbieder.
buttons1     buttons2

EZTtrader.com

 

Rate this post