iqoption logo
Indice:

Rekening openen

Misschien heb je er al eens over gelezen over IQ option. Het handelen in binaire opties voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Echter voordat je begint zijn er natuurlijk wel een aantal vragen die hoogstwaarschijnlijk bij jouw opkomen.

Misschien weet je nog niet eens wat binaire opties zijn en wat dit voor jou kan betekenen. Daarom beantwoorden we als eerst deze belangrijke vraag voor jouw. Om vervolgens verder te gaan met IQ option, die hoogstwaarschijnlijk zal uitgroeien tot een van de grote platforms in ons land. Wie is IQ option? Wat mag je van ze verwachten? En zijn er misschien ook nadelen? Dit en meer komt aan bod in deze review.

Wat zijn binaire opties?

Ben nog helemaal onbekend op het gebied van binaire opties? Maak dan snel kennis. Want handelen in binaire opties is de laatste jaren aanzienlijk in populariteit gestegen. Niet zo vreemd achteraf gezien. Want ten op zichten van het particuliere handelen is het investeren van tijd en geld in binaire opties een stuk aantrekkelijker.

Wat is de essente van binaire opties?

In het geval van binaire opties kan je als gebruiker geld investeren in een handel naar keuze. Het enige wat je hierbij goed moet weten, is wanneer de handel aantrekkelijk is om in te investeren en wanneer je dat geld er weer uit wilt halen. Het woord binaire opties klinkt misschien wel lastig, maar de praktijk is geheel anders. Het is juist een van de meest snelle en eenvoudige manieren om als particulier te kunnen beleggen. Je hebt namelijk alle ruimte om de koersontwikkelingen om de beurs in de gate te houden en hiervoor goede voorspellingen te doen.

Welke winst kan je hieruit halen?

Het is dus gewoon voorspellen of de beurs binnen een bepaalde tijd omlaag of juist omhoog gaat. Leg je dan op tijd geld in deze beurs? Dan is de kans dat je hieruit een mooie winst haalt. De praktijk laat hierin goede voorspellingen zien. Want als jouw voorspelling helemaal uitkomt, is er zelfs een winst mogelijk die oploopt tot maar liefst 90% van het ingelegde bedrag. Dit maakt natuurlijk ook wel duidelijk waarom het handelen hierin juist zo aantrekkelijk is.

iqoption

Is het handelen in binaire opties eenvoudig?

Misschien heb je al een beetje doorgehad hoe eenvoudig het handelen hierin wel niet is. Geen wonder dat dit snel is overgewaaid naar Nederland en dat ook hier al veel mensen eraan meedoen.

Het handelen in binaire opties is eenvoudig te begrijpen en ook de ook de premiesloop zoals bekend, is niet van toepassing hierop. Daarnaast kan je hierbij tijdelijk investeren in een grote verscheidenheid aan producten. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden.

 • Zilver
 • Olie
 • Goud
 • Valuta’s
 • Beleggen in beurzen

Voor wie is het handelen in binaire opties aantrekkelijk?

Beleggen kan je veel tijd kosten, je moet vaak een grote som geld aan de kant kunnen schuiven en of je nu echt winst gaat maken hieruit is niet altijd zeker. Dat klinkt natuurlijk erg negatief en daarom is er de variant van binaire opties ontstaan. Want hiermee is het voor iedereen mogelijk gemaakt om op een eenvoudige wijze te beleggen en de kans op winst te verhogen zonder dat je daar zeer veel kennis en tijd voor nodig hebt.

Om deze reden is het handelen in binaire opties dus zeker een aantrekkelijke optie voor de beginners onder ons. Echter ook voor de ervaren beleggers onder ons blijft dit een leuke activiteit waaruit je weldegelijk een mooi winst kan halen. Voor de beginners is het handelen vooral bedoeld omdat het zo eenvoudig mogelijk is opgezet waardoor iedereen het kan begrijpen en gebruiken. Dus kort samengevat levert het handelen hierin het volgende op.

 • Het kost je minder tijd
 • Je hebt veel minder voorkennis nodig om hieraan te beginnen
 • Er zijn genoeg tips te vinden die jouw helpen
 • De mogelijke opbrengst hieruit kan oplopen tot maar liefst 90% van het geïnvesteerde bedrag
 • Je bepaald geheel zelf waarin je investeert
 • Het geïnvesteerde bedrag kan op ieder moment worden teruggehaald

Kortom je weet nu precies hoe je moet handelen in binaire opties, welke winst eruit gehaald kan worden, dat het zeer aantrekkelijk voor beginners en wat de voordelen hiervan zijn. Dan kunnen gaan we nu snel verder naar een van de meest bekende platforms waarin je in binaire opties kan handelen. IQ option staat reeds goed bekend en ook alles wat je erbij krijgt en mag verwachten ziet er uitstekend uit.

Rekening openen

Wie is IQ option?

De aanbieder IQ option is een van de binaire makelaren die Nederland rijk is. Het bedrijf is in eigendom van een grotere holding en biedt daarom wat meer zekerheid. Vallende onder de holdingmaatschappij Investlab Tradig Limited, biedt het een grotere zekerheid en voor de gebruiker een te behalen rendement op investeringen tot precies gezegd 93%! Hiermee zit deze aanbieder boven het zojuist genoemde gemiddelden van welbekende 90%.

Belangrijke vragen, bij deze beantwoord?

Voordat je investeert wil je natuurlijk een stuk meer weten over de mogelijkheden van dit platform. Vooral door het stellen van vragen kom je dan vaak tot zeer interessante informatie. Ook hier hebben we daarvan gebruik gemaakt en de 10 meest belangrijke vragen worden daarom hierna uitgelicht.

Hoeveel geld moet je storten voordat je mag beleggen in binaire opties?

Het storten en ook het opnemen van jouw geld is bij IQ option geen vermoeiende en lastige taak. De minimale storing bedraag namelijk slechts € 10,-. Vergeleken met andere aanbieders sprong deze er daarom al direct uit. Want over het algemeen ben je immers verplicht op een hoger bedrag te storten wanneer je aan binaire opties wilt beginnen

Je op te nemen bedrag is slechts 10 euro, maar het bedrag waarmee je minimaal moet handelen is nog een stuk lager. Voor maar 1 euro kan je al een eerste poging wagen. Hiermee kan je dus rustig gaan oefenen met het handelen in binaire opties zonder daar in een keer mogelijkerwijs een groot bedrag door te verliezen. Ook deze lage inzet van maar 1 euro is tot nu toe nog nergens gevonden. Dus wil je het proberen? En zeker niet meteen te veel geld investeren? Dan is IQ option een hele goede aanbieder.

Kan je bij ook een bonus ontvangen?

bonus ontvangen

Zeker geen onbelangrijke vraag, want een bonus is altijd aantrekkelijk. Ook bij deze aanbieder wordt dat mogelijk gemaakt.

Investeer je dus een bedrag van 100 euro op het platform van IQ option, dan krijg je daarover een bonus van maar liefst 20%. In het vervolg zal de hoofde van deze bonus afhankelijk zijn van het gestorte bedrag op jouw persoonlijke account.

Let natuurlijk altijd op. Want er zijn natuurlijk wel bepaalde voorwaardes verbonden aan het opnemen van deze verkregen bonus. Ook het rendement dat je door de bonus maakt wordt hierbij gerekend. Dus het lezen van de voorwaarden is en blijft natuurlijk wel een aanrader. Hier kan nu eigenlijk verder weinig over worden gezegd. Want iedereen is vrij om van tijd tot tijd zijn voorwaarden aan te mogen passen. Om daarom ongeldige informatie te voorkomen, is het een zekere aanrader om de voorwaarden altijd zelf even door te nemen.

Rekening openen

Hoe wordt je uitbetaald?

De stortingsmogelijkheden die bij dit platform worden aangebonden zijn zeer goed. Naast de gebruikelijke methodes die worden toegepast zoals de betaling via Skrill of credit card, is het vanaf nu ook mogelijk om via iDeal uitbetaald te worden. We zetten voor het gemak toch even alle mogelijkheden op een rij, zodat je een goed overzicht hiervan hebt.

 • Via jouw visa creditcard
 • Via MasterCard
 • Via Skrill
 • Via iDeal

Toch moeten we hier nog een kleine toelichting op geven. Want de storing via Skrill of juist een bank overschrift worden het meest gehanteerd. Het is daarnaast ook mogelijk om het bedrag op jouw credit card te laten storten, alleen mag dit niet het stortingsbedrag overschrijden.

Is IQ option ook nog in andere landen werkzaam?

Er valt natuurlijk het een en ander te leren uit de ervaring die andere landen hebben. Daarom geven we hier graag wat aandacht aan. Want deze aanbieder in binaire opties is niet alleen in Nederland aanwezig. Ook de volgende landen zijn ermee bekend.

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Italië
 • Noorwegen
 • Denemarken

Het bedrijf is werkzaam via een speciaal management bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van binaire opties. Over dit bedrijf zal straks meer komen, maar eerst gaan we nog even terug naar deze vraag. Want heel belangrijk om te weten, is dat IQ Option is Rusland zelfs als marktleider opereert. Het bedrijf maakte zelfs zo’n sterke groei, dat het uitbreiden naar andere landen niet langer uit kon blijven.

Zo vinden we nu de makelaar in binaire opties nu ook in ons land. Met hun eigen handelsplatform kan daarom ook jij een rendement tot 93% realiseren.

Waar komen de negatieve reacties van investeringsmaatschappijen vandaan?

Het is zeker geen onbekend verhaal. De slechte reviews en harde meningen van mensen die zeggen dat het investeren in binaire opties een grote leugen is. Echter klopt dat wel? Dat is de vraag die steeds vaker wordt gesteld. Waarop zijn die meningen gebaseerd? En valt er niet eventueel iets te verwijten aan een fout die iemand zelf maakt? Want een fout is nu eenmaal menselijk.

We vinden deze negatieve aandacht daarom ook vaak op forums. Het handelen in aandelen is volgens de vele verliesgevend. Bovenal vinden we over het handelen via het internet opvallend veel slechte reacties. Hoe komt dat toch? Is het dus echt een bedrog of juist niet en waarom?

Allereerst kan duidelijk gezegd worden dat het voorkomen van negatieve reacties nooit te voorkomen is. Zelfs de beste in het vak kunnen niet zonder gemaakte fouten. Daarnaast geldt, dat iedere fout ook weer een aandachtspunt kan zijn. Want met een wereld die altijd in beweging staat en iedere keer weer nieuwe innovaties bedenkt, is de kans op eventuele minpunten nu eenmaal groter.

Van waar komen dan toch al verschillende beschuldigingen over het ontbreken een serieuze aanpak? Hierover zijn zeer veel recensies te vinden en allen beweren hetzelfde. Toch komt deze feedback opvallend vaak zonder enige onderbouwing. Er zijn geen analyses die kunnen bewijzen dat het niet werkt.

Er zijn namelijk veel verhalen bekend waarbij mensen helaas de foute beslissing namen en een groot bedrag hebben geïnvesteerd. Helaas werd het geen succes en uiteindelijk moesten zij concluderen dat ze het geld zo goed als kwijt waren. Een goede reden dus om de frustratie hierover te willen uiten en misschien ook wel een van de redenen waarom we zoveel negatieve uitingen erover horen

Het is dus zeker geen eenvoudige beslissing en een beetje voorkennis is altijd vereist. Een goede beslissing nemen doe je immers niet zomaar. Daarnaast blijft het altijd voor een bepaald deel een gok of je er een grote winst uit haalt of misschien een verlies moet constateren. Toch kan duidelijk gesteld worden, dat IQ option alles eraan doet om haar gebruikers te helpen bij iedere keuze die zij maken.

Rekening openen

In welke binaire opties kan je handelen op IQ opties?

De aanbieder maakt het mogelijk dat er al meer dan 170 handelbare mogelijkheden zijn via het platform. Hiermee zijn er dus zeker meer mogelijkheden dan bij andere aanbieders. Denk bijvoorbeeld aan de handel in een van de volgende mogelijkheden.

 • Handelen in acties
 • Handelen in Grondstoffen
 • Handelen in edelmetalen
 • Handelen in Valuta’s
 • Handelen in opties

Krijg je ook gratis educatie over binaire opties?

Ook dit is opnieuw een groot voordeel van deze aanbieder waar jij als particulier in binaire opties kan handelen. Want de uitleg op de website is hartstikke goed en behulpzaam.

Met behulp van deze duidelijke uitleg wordt je al snel op weg geholpen en is alles duidelijk. Het is echter nog wel eventjes wachten voordat deze ook in het Nederlands beschikbaar wordt gemaakt. Toch is het allemaal heel duidelijk en begrijpelijk opgezet waardoor je makkelijk uit de voeten kunt.

Hoe werkt het platform?

Hoe werkt het platform

Als je naar het platform van IQ option gaat, valt er al gelijk iets op. Want het gehele platform als de site ziet er zeer modern uit. Ook aan professionaliteit ontbreekt er niets bij dit handelsplatform.

Om jezelf aan te melden is ook niet veel informatie nodig. Alleen de naam en het e-mail adres is voldoende om hier binnen te komen. Daar staat dan een kosteloze mogelijkheid om te oefenen op het ingerichte demo-account. Een plaats waar je dus geheel gratis ervaring op kan doen.

Overzichtelijk geplaatst, zie je aan de linker zijde de menubalk. Hier kan gekozen worden uit een standaard binaire optie of juist een turbo binaire optie. In het weergegeven overzicht krijg je zelfs het mogelijke rendement dat behaald kan worden. Zo heb je gelijk een stukje hulp bij de keuze die jij maakt.

Kijk je naar de rechter zijde, dan zie je de keuzes die gemaakt kunnen worden. Hieronder vallen de volgende onderdelen.

 • Het bedrag dat je wil inleggen
 • De tijd
 • Return

Met de laatste keuzemogelijkheid kan je als handelaar aangeven bij welk bedrag je de investering wilt ontvangen. Natuurlijk wordt het uiteindelijke rendement hierdoor lager en ook dat is meteen weer zichtbaar wanneer je return zou willen wijzigen.

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de balk aan de linkerzijde nog meer opties biedt. Ook alle persoonlijke aandelen en de open posities worden hier weergegeven. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om naar de allerbeste handelsmogelijkheden van dit moment te kijken. Zo weet je tenminste direct wanneer je moet investeren.

Ook jouw geschiedenis in het handelen van binaire opties wordt bijgehouden, zodat je prestaties gemakkelijk kunt meten. Hierdoor leer je steeds meer en dat zal dan hoogstwaarschijnlijk ook weer terug gezien worden.

Rekening openen

Biedt IQ opties wel de juiste service aan haar gebruikers?

Biedt IQ opties wel de juiste service aan haar gebruikers

Ook dit is van groot belang als je begint aan het handelen in binaire opties. Want als je een vraag hebt of er treed zich een probleem op, dan moet je natuurlijk wel iemand kunnen bereiken.

De ervaringen hierover zijn over het algemeen goed en mocht je vragen hebben. Dan kunnen deze altijd via het platform worden gesteld. Ervaring wijst uit dat je zeker snel antwoord krijgt.

Zijn er ook negatieve dingen over IQ option?

Als je naar recensies gaat kijken, dan zou je al snel zeggen dat deze aanbieder voor het handelen in binaire opties misschien niet zo goed is. Toch moet je jezelf ook hier goed afvragen hoe dat komt. De service die ze bieden is goed, je hoeft immers niet veel te investeren en de kans op winst is een bewezen feit.

Het handelen in binaire opties blijft natuurlijk altijd iets waarin je kan winnen of geld kan verliezen. Echter geeft IQ Opties altijd de nodige informatie en een gemakkelijk platform om op te werken zodat die kans zoveel mogelijk wordt gereduceerd.

Hieruit kan geconcludeerd worden dat veel hiervan in eigen handen van de gebruiker is. Maak je dus slim gebruik van het handelen? Leer dan de nodige dingen en bekijk zeker de tips en trucjes die worden gegeven. Kies daarom er zeker voor om eerst enige ervaring op te doen met het geheel gratis account. Het kan immers nooit kwaat om wat meer te oefenen voordat je begint.

Kies je er vervolgens voor om echt te gaan handelen in binaire opties? Doe het dan rustig aan. Maak wijze beslissingen en gebruik natuurlijk ook al het advies dat je krijgt. Hierdoor wordt de kans op een negatieve uitkomst lager en houd je plezier over aan het handelen in binaire opties.

Staat IQ opties onder toezicht?

Staat IQ opties onder toezicht?

Voor zo'n grote speler en het feit dat er veel geld hierin omgaat, maakt het natuurlijk van groot belang om te kijken of ook deze speler onder toezicht staat. Vanzelfsprekend moet ook deze aanbieder zich houden aan alle wettelijke eisen die er worden gesteld. Deze zijn zeker niet even eenvoudig en dienen dan ook ten alle tijden te worden nageleefd. Ten slotte heeft IQ opties ook in meerdere landen zijn fundament, zoals al werd verteld in Rusland waar het zelfs is uitgegroeid tot marktleider. Ook daarom zal IQ opties onder het toezicht staan van een grotere holding waaraan zij verantwoording meoten afdragen.

Dus kort samengevat, wat is het toekomstbeeld van IQ option?

Aangezien deze speler al in een aantal andere landen reeds zijn dienst heeft bewezen, is de kans groot dat ook Nederland een succes wordt. IQ Option weet zich namelijk om verschillende vlakken te onderscheiden van de rest en is zeer aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderde. Het platform en de site zijn uiterst professioneel vormgegeven en bieden alles wat je nodig hebt bij het handelen in binaire opties.

Ten slotte kan je bij IQ Option geheel gratis op het oefenaccount ervaring opdoen. Dit is dus geheel zonder risico en mocht je in het vervolg een account aanmaken en echt aan de slag gaan? Dan is dat al vanaf €10,- mogelijk. Met een bovengemiddelde mogelijkheid tot een rendement tot wel 93% is het natuurlijk best de moeite waard om hier een poging aan te wagen!

Rekening openen

3.36 (67.14%) 14 votes