Het opleidingscentrum van Eztrader, werkt dat?

Om extra klanten te kunnen werven, is het tegenwoordig belangrijk dat de makelaars in de binaire opties extra diensten aanbieden en hun klanten een eindje op weg helpen, zeker wanneer het platforms zijn waar ook met kleinere bedragen kan worden gehandeld, waardoor er vaak veel nieuwelingen op de site komen om het handelen eens uit te proberen. Vaak wordt gedacht dat het handelen in binaire opties niet zoveel verschilt van de normale beurs, maar hierbij wordt over het hoofd gezien dat bij binaire optiehandel eigenlijk alleen een voorspelling wordt gedaan over de koers. Het is dus simpeler en heeft een lage instap. Maar wat als je nou wilt kijken en er ook nog wat van op wil steken?

Education center

Toen we op zoek gingen naar een goed platform voor de handel in binaire opties, kwamen we al snel bij Eztrader uit. Met een minimale inzet van 25 dollar per handel, is het aanlokkelijk om hier eens verder te kijken naar de mogelijkheden voor de minder en de meer ervaren handelaar. Het opleidingscentrum (volledig in het Engels geschreven) is een handige plek voor beide soorten handelaar. De minder ervaren handelaar kan zich snel de basis aanleren, maar er zijn ook strategieen uitgewerkt waar zelfs de meer ervaren handelaar iets aan kan hebben. Ook is het verstandig om altijd het risicomanagement in de gaten te houden en nooit geld in te zetten dat je eigenlijk niet kunt missen; en dit is precies wat dit platform haar klanten ook aanraadt. Door eerst door de handleiding heen te lezen en eens rustig te gaan zitten voor alle mogelijke informatie die gevonden kan worden op de website, is de kans veel groter dat u zich op zult kunnen werken tot een succesvol handelaar. Want kennis van handel komt met ervaring, maar ook met elke gelezen bladzijde.

Verdere ondersteuning bij Eztrader

Een opleidingscentrum en veel vakkennis beschikbaar stellen, is echter niet genoeg. Er zijn meer platforms die dit aanbieden en hoewel Eztrader zeer uitgebreid is met de informatie die beschikbaar is, betekent dit niet dat dit genoeg ondersteuning is voor een platform dat stellig beweert dat haar klanten centraal staan. Eztrader weet dit en heeft daarom zeer veel moeite gestoken in het maken van een makkelijk toegankelijke en snelle website dat ook nog eens een mobiele functie van het platform ondersteunt. Daarnaast is er veel energie gestoken in een helpdesk, welke op meerdere manieren bereikbaar is. Allereerst kunt u zich terug laten bellen (wat ook echt binnen dertig seconden gebeurt) of u kunt gebruik maken van de chatfunctie waarmee u direct uw vragen beantwoord ziet door een vakkundige medewerker van het platform.

Beoordeling

Met een klantenservice die dag en nacht bereikbaar is, kun je niet snel de mist ingaan. Hoewel er weinig handel is in de weekenden, hadden wij het kunnen waarderen als de helpdesk dan ook bereikbaar zou zijn geweest voor een paar uur. Dat de website niet in het Nederlands beschikbaar is, is jammer, maar geen groot obstakel met het perfecte Engels. De trainingen en uitleg op de website zijn lovenswaardig, op deze manier kan echt iedereen leren hoe de handel in binaire opties werkt.

buttons1     buttons2

 

 

EZTtrader.com

 

Rate this post