Heeft Eztrader een mobiele versie?

Handelen in binaire opties achter uw computer is natuurlijk heel leuk en aardig, maar de meeste tijd dat de financiele markten geopend zijn, zijn we onderweg of zijn we aan het werk. Op zo een moment zou het handig zijn wanneer er een mogelijkheid bestaat om toch verder te kunnen handelen, vanaf bijvoorbeeld uw tablet of mobiele telefoon. Zo weet u altijd en overal precies hoe u er voor staat en hoeft u geen enkele uitgelezen optie meer te missen.

De meeste makelaars in binaire opties hebben dan ook een platform dat ondersteund wordt voor een mobiel apparaat, en anders hebben zij vaak een speciaal programma geschreven voor de mobiele apparaten zodat er altijd gehandeld kan worden. Deze mobiele versies zijn vaak de gestripte en uitgeklede variant van de website en in veel gevallen komt dat voor de handel niet zo heel goed uit.

De mobiele versie van Eztrader

Eztrader is een jonge makelaar in binaire opties en zij waren al bekend met deze problemen voordat ze begonnen. Op deze manier was er alle ruimte om een betere mobiele versie op te zetten; en daar zijn zij zeker in geslaagd. De mobiele versie van deze aanbieder is minstens zo strak en snel als de website zelf, waardoor het handelen niet alleen gemakkelijk is, maar er ook nog gewoon op het allerlaatste moment kan worden ingekocht. Ook heeft de mobiele versie zelf alle helpdesk functies die de website zelf ook heeft, en kunt u met de mobiele versie gemakkelijk een optie terug verkopen aan de makelaar wanneer u het idee heeft dat u verkeerd gegokt heeft en de markt zich tegen u keert (let wel op, dit kan slechts een bepaalde tijd).

U kunt met de mobiele versie handelen op de meest gebruikelijke markten en de functie wordt zowel ondersteund door Android als door de Appstore. Op deze manier kan er gegarandeerd worden dat de versie op nagenoeg alle mobiele apparaten kan draaien. Ook is er de mogelijkheid om gratis de statistieken van de beurzen te kunnen volgen, zodat u beter weet in welke richting de markten zich ontwikkelen.

Mobiele versie of toch de computer?

Hoewel de mobiele versie geweldig gemaakt is en het zeker handig is om uw opties op bij te houden, zijn wij zelf meer voorstander van het gebruiken van de computer. Niet alleen is de kans kleiner dat er verkeerd wordt geklikt of dat de verbinding wegvalt, ook is het scherm net wat groter en heeft u vaak meer tijd en rust wanneer u achter de computer zit, in tegenstelling tot wanneer u onderweg bent. Desalniettemin is de mobiele versie van deze aanbieder lovenswaardig en een van de beste die wij onlangs hebben gezien. Vooral de ondersteuning en de snelheid van het systeem werken zeer bevorderend voor de meeste handelaren.

buttons1     buttons2

EZTtrader.com

 

Rate this post