Geld storten bij Eztrader

Voordat u kunt gaan handelen met binaire opties, is het noodzakelijk dat u geld op uw account plaatst. Zonder geld op uw account is het immers onmogelijk om in te kunnen zetten op een optie. De eerste storting bij Eztrader moet een waarde hebben van minstens 200 dollar of 200 euro, maar het wordt aangeraden een hoger bedrag te kiezen zodat er een beter financieel management gevoerd kan worden (het kunnen spreiden van de kansen, zonder daarbij direct 50% van het beschikbare tegoed te gebruiken). Kiest u ervoor om bijvoorbeeld 1250 euro of dollar op uw account te storten, dan krijgt u van Eztrader een bonus van 650 dollar of euro, in dezelfde valuta als dat u de storting deed uiteraard. Zet u minstens 25 keer het bedrag van de bonus in binnen 90 dagen (in het voorbeeld dus 25x650 dus 16.250 dollar of euro), dan krijgt heeft u de bonus vrijgespeeld en is het geld vrij opneembaar, ongeacht de vraag of u de trades verloren of gewonnen heeft.

Hoe kun je geld storten bij Eztrader?

Geld storten bij Eztrader is erg gemakkelijk gemaakt, wat al aangeeft dat deze aanbieder inderdaad kiest voor het gemak van de klanten. Er kan onder andere gestort worden via Visa, Mastercard en American Express, maar ook Moneybookers en Discover worden als dienst aangeboden, of u kunt er zelfs voor kiezen een normale banktransactie te gebruiken om uw account aan te vullen.

Vervolgens kunt u beginnen met het handelen in binaire opties bij Eztrader. Wanneer u goed gespeeld heeft en de ontwikkeling goed voorspeld heeft, krijgt u bij geen enkel platform 100% van de winst uitbetaald. Er moeten immers kosten gemaakt worden voor het handelen zelf. Bij Eztrader wordt er tot 95% uitbetaald, maar het gemiddelde ligt uiteraard lager en scoort rond de 75%, hetgeen rond het gemiddelde is. Voorspelt u de ontwikkeling van de koers echter onjuist en verliest u de trade, dan krijgt u bij Eztrader tot maximaal 15% van uw inzet weer terug. Ook dit is zeer conform de gemiddelden die gezien zijn op de andere platformen.

Hoe kan ik mijn geld overmaken naar mijn bankrekening?

Stelt u zich voor dat u een leuk bedrag heeft gewonnen en u besluit zekerheidshalve een gedeelte terug te storten naar uw rekening, in het kader van een gezond financieel management. Dan kan het lastig zijn om te vinden hoe dat nou allemaal in zijn werk gaat. Bij Eztrader niet, wanneer u uw geld naar uw bankrekening wilt laten zetten, dan is dat geen probleem (het kost wel 25 dollar dus let op wat u overmaakt). U kunt echter ook geld overmaken naar uw credit card en in dat geval worden er geen kosten gerekend.

Het is goed om hier te vermelden dat u uw bonus niet van uw account kunt halen wanneer deze nog niet vrijgespeeld is. Dit is normaal bij alle platforms en Eztrader is hierop uiteraard geen uitzondering. Geld weggeven, dat doen ook de makelaars in binaire opties niet.

buttons1     buttons2

 

EZTtrader.com

 

 

Rate this post