Binaire opties handelen bij Eztrader

Wie overweegt om te gaan handelen in binaire opties, maar wie zeker niet verstrikt wil raken in moeilijke programma’s of platforms die onoverzichtelijk zijn, die zou eens kunnen gaan kijken bij Eztrader, een relatief jonge optiemakelaar die sinds 2008 een online en mobiel platform heeft gelanceerd voor het handelen in binaire opties.

Het gemak van Eztrader

Het gemak van Eztrader ligt vooral in de goede ondersteuning voor de klanten en de lage drempel die is gezet voor mensen die nieuw zijn binnen de handel in binaire opties. Het platform biedt namelijk een volledig woordenboek voor alle begrippen die gebruikt worden op de website en daarnaast is er zelfs een volledige tutorial beschikbaar waarin wordt uitgelegd hoe het handelen in binaire opties werkt. Deze tutorial heeft een lage instapdrempel en is daarmee zeker geschikt voor de nieuwe handelaren die niet willen handelen in aandelen omdat deze ofwel te duur zijn, of omdat het simpelweg te lang duurt.

Mocht het toch zo zijn dat klanten op het platform van Eztrader in de problemen komen of ergens niet uit kunnen komen (hetgeen erg sterk is, want het platform is simpel opgezet en werkt derhalve sneller dan de meeste platforms van andere aanbieders) dan is er een helpdesk beschikbaar die van maandag tot en met vrijdag dag en nacht bereikt kan worden. Het toppunt van service is wel dat u uw telefoonnummer achter kunt laten waarna u binnen 30 seconden terug wordt gebeld door een servicemedewerker. Een ander groot voordeel is de online chatfunctie van de helpdesk.

Hoofdkantoor in de Eurozone

Het hoofdkantoor van de onderneming Eztrader is gevestigd in Cyprus, een groot voordeel voor de mensen die willen handelen in binaire opties op de meest veilige manier. Cyprus is namelijk onderdeel van de Eurozone, maar geniet van de belastingvoordelen. Eztrader is gebonden aan de wetten en eisen van de Europese Unie en moet zich daarmee houden aan de richtlijnen 2004/39/EG voor financiële markten houden. De inzet van de handelaren is daarmee gezekerd maar ook beschermd voor het geval dat de onderneming failliet zou gaan. Wanneer de onderneming toch over de kop zou gaan, dan zijn de handelaren tot een bedrag van 100.000 euro per persoon beschermd, wel zo veilig dus.

Functies op Eztrader

Op Eztrader vindt u als klant niet alleen alle mogelijke manieren om te handelen in binaire opties op een snel en overzichtelijk platform, u kunt ook met een paar klikken met de muis handelen op financiële markten over heel de wereld, in de valuta van uw eigen keuze. Hoewel de website op dit moment nog niet in het Nederlands beschikbaar is, zijn er genoeg andere talen te kiezen waaronder Duits en Engels. Wellicht dat de website vertaald kan worden naar het Nederlands wanneer genoeg handelaren in Nederland de website ontdekt hebben. De registratie is gratis (ook voor het mobiele platform) en dankzij de web gebaseerde manier van handelen hoeven er geen programma’s gedownload te worden, zodat u direct na registratie kunt beginnen met handelen.

buttons1     buttons2

EZTtrader.com

 

Rate this post