Ervaringen met Cedar Finance

Na een aantal maanden actief te zijn geweest bij Cedar Finance is ons gevraagd om een recensie te schrijven over Cedar Finance als aanbieder van een website voor de handel in binaire opties. Dit is ons gevraagd om onderscheid te kunnen maken tussen de slechte en de goede aanbieders en aangezien er een flinke wildgroei ontstaan is aan aanbieders, leek het ons wel zo netjes om in te gaan op het verzoek, aangezien deze aanbieder volgens ons een respectabele aanwinst is voor de markt. Waarom wij deze mening hebben aan de hand van onze ervaringen, zullen we hieronder proberen kort aan te geven.
buttons1     

Ondersteuning en kans tot leren bij Cedar Finance

Allereerst moeten we zeggen dat het platform van Cedar Finance er gewoon al een stuk leuker en fijner uitziet dan de meeste andere platforms. Er is meer aandacht besteed aan het grafische ontwerp en dankzij dit grafische ontwerp is het niet alleen makkelijker maar ook leuker om hier te handelen, vinden wij. Dit ontwerp heeft bij deze aanbieder gelukkig geen invloed op de performance van de website, zoals bij andere websites wel het geval is. Een grote winst dus. Hiertegenover staat helaas dat de website niet in het Nederlands beschikbaar is, maar eigenlijk is geen enkele website voor binaire aanbieders beschikbaar in het goed Nederlands. Toch is dit misschien iets wat we aan zouden kunnen geven bij de ontwikkelaar, wanneer er nog veel meer Nederlandse handelaren op de website zijn!

Leren handelen is niet zo moeilijk bij deze aanbieder. Cedar Finance heeft duidelijk tijd en aandacht gegeven aan de Trading Guide en daarmee is het eenvoudig om de binaire optiehandel binnen te stappen. Dit zorgt ervoor dat de drempel voor het handelen een stuk makkelijker is en dit vinden wij een groot voordeel. Het geld kunnen verdienen met binaire opties hoeft immers niet voorbehouden te blijven aan de grote handelaren.

De financiële zijde van de website

Wij hebben als ervaren handelaren niet zoveel moeite met de eisen van Cedar Finance, maar de eerlijkheid gebiedt ons om toch een waarschuwing te plaatsen voor de mensen die zich verdiepen in de mogelijkheden. Je hebt vast wel eens gehoord van de bonussen die gegeven worden op de eerste storting bij een makelaar in binaire opties. Bij Cedar Finance werkt deze bonus met ee
buttons1     

Rate this post