Onze Capital Option ervaringen in het Nederlands

Dankzij het veelvoud aan brokers voor binaire optiehandel kan het lastig zijn om te bepalen welke van alle aanbieders het meest interessant is voor jou als handelaar. Om je te kunnen helpen bij deze keuze en toch wel grote beslissing, hebben we een aantal reviews gezocht en geschreven vanuit het oogpunt van de handelaar en de handel zelf. In deze review komt Capital Option aan het bod, een broker die nog relatief onbekend is in Nederland maar waarschijnlijk niet heel lang meer.

buttons1

Gereglementeerde broker

Capital option is met een recente toevoeging aan de CySEC een gereglementeerde broker welke onderdeel uitmaakt van SpotOption Exchange Ltd en omdat ze deel uitmaken van StopOption, maken ze ook gebruik van dezelfde platforms welke tot de meest geavanceerde behoren. Een aantal van de kenmerken zijn de 60 Seconds, Long Term, One Touch en Pairs and ladder. Op het moment hebben ze meer dan 70 verschillende assets die weer in vier groepen verdeeld zijn zodat je gemakkelijk kunt zoeken op de verschillende onderliggende waarden om te vinden waar jij op wilt inzetten.

De talen en de support bij Capital Option

De website van Capital Option is beschikbaar in het Engels, Duits en Arabisch; van oorsprong was de inzet om zich op Engels sprekende Europese landen of de Arabisch sprekende markt te richten. Momenteel richten ze zich op de gehele wereld waarmee ze een ruimer publiek kunnen trekken. Ze zetten zich grootschalig in om het voor handelaren zo gemakkelijk mogelijk te maken en de beste kwaliteit aan te bieden. Hun support zou dat voor een groot deel moeten kunnen verantwoorden. Nu is onze ervaring met de support helaas niet de goede ervaring waarvan gesproken wordt in de andere reviews die we hebben gelezen. We wachten nog altijd op antwoord op een vraag die we inmiddels al ruim twee uur geleden gesteld hebben (en ja het is een handelsdag vandaag), hiermee zijn wij het dus niet eens met de geweldige support die opgehemeld wordt.

FAQ en informatie beschikbaar

Ook de FAQ laat in onze ogen te wensen over, buiten dat deze helder en duidelijk is opgesteld, omvat het niet alle vragen die mensen over het algemeen stellen bij een bezoek aan een website om te gaan handelen in binaire opties, zo missen de bedragen die benodigd zijn om een account te kunnen openen om te gaan handelen (en de support antwoord niet dus blijven we het antwoord schuldig) alsmede om het geld weer van je account te kunnen halen. Ook is ons niet geheel duidelijk of ze een bonus hebben, we hebben diverse reviews gelezen die te spreken waren over de bonus en de voorwaarden. Wij hebben deze voorwaarden niet kunnen vinden en weten dus ook niet of je inderdaad de bonus van 100% krijgt wanneer je een account opent. We vermoeden dat dit bij Capital Option hetzelfde werkt als diverse andere aanbieders; in dit geval kun je overleggen met een accountmanager welke je een aanbod zal doen. Vraag hierbij wel altijd even naar de voorwaarden.

De informatie voor eventuele beginnende handelaren is wel uitgebreid, echter vind je deze niet onder de knop education in het hoofdmenu waar je deze wellicht zou verwachten (deze optie is enkel beschikbaar voor de VIP members) maar onder de help toets onder academy. Deze optie is bijzonder uitgebreid en geeft heel veel informatie, iets waar we blij mee zijn omdat ook de beginnende handelaar iemand is waar je je voor in moet zetten, iets wat Capital Option zeker doet!

Besluit en eindoordeel over Capital Option

De website van Capital Option is helaas niet beschikbaar in het Nederlands en is in slechts drie talen te openen. We zijn weinig te spreken over de support, maar we hebben desondanks toch het een en ander weten te vinden aan informatie. De minimale inzet per handel is vijf dollar, wat goed overzichtelijk is voor de meeste beginnende handelaren.

Wanneer je groots in wilt zetten en gegarandeerd wilt zijn dat je beveiligd bent tegen verlies, is het aan te raden om een account te openen en hier $ 1000 op te storten, op die manier ben je tijdens je eerste 20 trades verzekerd tegen verlies. Wellicht een aanzienlijk bedrag, maar wel met leuke randvoorwaarden en opties.

buttons1

Capital option

Review Capital Option

Rate this post