Ervaringen met Binary.com

Met de grote verscheidenheid van verschillende aanbieders voor de handel in binaire opties, is het moeilijk om tussen de bomen het bos nog te kunnen zien. Daarom is de hulp ingeroepen van de mensen die een account hebben op de verschillende websites om eens wat informatie te geven voor de mensen die op zoek zijn naar een website voor de handel. Aangezien er al genoeg slecht geschreven recensies zijn in het Engels, viel de keuze op wat informatie in het Nederlands zelf en dan het liefst informatie die niet door een vertaalmachine gehaald was voor publicatie. Wij hebben onze ervaringen met binary.com opgeschreven, een aanbieder die weinig bekend is maar die vooral goede opties biedt aan de mensen die willen beginnen met het handelen in binaire opties. Waarom dat zo is, leggen we direct uit.

Binary.com, ideaal voor starters

Wie wil starten met de handel in binaire opties, die kan urenlang boeken en beschrijvingen door gaan lezen om precies de theorie achter de handel te kunnen vinden. Maar wat veel beter werkt dan alle studie, is gewoon te beginnen met handelen. Moet je echter 200 euro inzetten op een handel ineens, dan is de kans wel erg klein dat je veel ervaring op kunt doen, want deze drempel is te hoog. Bij binary gaat deze vlieger niet op, de aanbieder heeft juist een heel lage drempel en dit is een van de redenen waarom wij hier ons eerste account hebben geopend. Er zijn binaire opties waar je slechts een halve dollar in hoeft te zetten om mee te doen. Niet ideaal wanneer je op zoek gaat naar de enorme winsten, maar om ervaring op te kunnen doen is het toch makkelijk dat de bedragen zo laag zijn. De minimale storting die je moet doen om je account aan te vullen, is dan ook slechts vijf dollar. Daarvoor kun je maar 10 keer handelen dus we raden je aan om het dubbele te storten (10 dollar) zodat je nog een beetje aan risicospreiding zou kunnen doen. Op die manier kun je ook ervaringen opdoen, zonder dat het veel geld gaat kosten.

De support en het platform

De website is erg basis, maar werkt zoals deze zou moeten. De support is een beetje een vreemd verhaal, deze is uitbesteed naar Indonesië. Misschien geen voor de hand liggende keuze, het blijkt wel te werken en de support is aardig en hulpvaardig, maar of deze zo vakkundig is, dat laten we in het midden. De website is niet beschikbaar in het Nederlands (zoals de meeste dit niet zijn) en je kunt er een virtueel account aanmaken om te oefenen. Dit hebben we echter nooit kunnen begrijpen en wel om de volgende redenen. Wanneer er al gehandeld kan worden met vijf dollar en de inleg per handel zo rond de dollar kan liggen, waar heb je dan nog een oefenaccount voor nodig? Wij denken dat het beter is om mensen direct met echt geld te laten spelen, zeker wanneer het zulke kleine bedragen zijn en de verliezen minimaal zullen blijven.

Oordeel over binary.com

Binary.com zouden we zeker aanraden voor de mensen die willen beginnen met handelen, zeker met de kleine bedragen waarmee gehandeld kan worden. Op deze manier is een eerste aanraking met de handel in binaire opties goedkoop gemaakt en kan er snel ervaring op worden gedaan. Voor de meer ervaren handelaars is dit wellicht niet een uitstekende website, omdat daarvoor niet genoeg mogelijkheden zijn. Er kan overigens wel met grote bedragen gehandeld worden en dit is zeker een voordeel voor de meer ervaren handelaren.

Binary.com

Rate this post