Meningen en ervaringen over binaire opties

Er zijn veel mensen die tegenwoordig hun mening hebben gegeven over binaire opties en die hun ervaringen delen op het internet. Binaire opties zijn dan ook een heet onderwerp, maar het zijn overwegend de negatieve reacties die het internet overspoelen, omdat negatieve ervaringen nou eenmaal sneller worden gedeeld dan positieve ervaringen. Om een beetje weerstand te kunnen bieden aan de tegenstanders, hebben wij even de tijd genomen om onze ervaringen te delen over de markt van de binaire opties. Want binaire opties zijn spannend, er zit winst in en met een beetje strategie kun je er nog een leuk vast inkomen aan overhouden ook, zoals wij!

Hoe werken binaire opties nou eigenlijk?

Binaire opties zijn in feite weddenschappen op het verloop van de koers van bepaalde onderliggende valuta of activa. Laten we de prijs van zilver nemen om het voorbeeld concreet te maken. Bij het aankopen van de optie besluiten we voor een ‘Put’ optie te gaan, we gaan ervan uit dat de prijs zal stijgen en daar zetten we dan ook op in. Als looptijd kiezen we een uur, we zijn niet op zoek naar de snelle spanning maar we willen echt inzetten op een koersverloop. Wanneer na een uur de prijs ook echt gestegen blijkt te zijn, dan zitten we ‘in the money’ en maken we winst. Is de koers gedaald, dan zijn we ‘out the money’ en krijgen we in sommige gevallen een klein deel van het geld terug. Binair betekent dan ook ‘twee’, en in dit geval betekent het technisch gezien niet veel meer dan winst of verlies.
Heb je een beetje aanleg voor de koersen, de beurs en voor valuta, dan is het vaak goed mogelijk om de koersbewegingen te voorspellen en in dit geval is het vaak goed mogelijk dat je ook goede winsten zult kunnen maken.

Waarom zijn veel ervaringen negatief

Veel ervaringen en recensies online zijn negatief en deze gaan altijd over de betalingen. Dit heeft zo goed als altijd te maken met de bonussen en heeft vooral te maken met slecht lezen. Ben je een beginnende handelaar en weet je niet zo veel van de beurs, dan raden we je aan om geen bonussen te accepteren. Een welkomstbonus moet je namelijk meermalen inzetten voordat het geld vrijkomt en voordat dit gebeurt, staat jouw eigen geld ook vast. Lees de voorwaarden goed door en denk goed na of je aan de eisen kunt voldoen, speel daarnaast nooit met geld dat je nog ergens anders voor nodig hebt.

binaireopties

Handige tips voor handel in binaire opties

Goed kunnen handelen in binaire opties begint bij het handelen bij de goede broker. Zonder een goed platform ben je eigenlijk nergens en dat hebben wij meer dan eens gemerkt. Er zijn veel slechte platforms en aanbieders en hier is het zeer waarschijnlijk dat je geld zult gaan verliezen, maar onze ervaringen met Zoomtrader en EZtrader zijn zeer goed. Dankzij de goede platforms is het makkelijker om te handelen, omdat je tegelijkertijd kunt kijken naar de koersen maar ook in kunt zetten op andere opties. Ook zijn de statistieken zeker een aanrader en is bij Zoomtrader en EZtrader de support zeer lovenswaardig. Wanneer we problemen hebben, dan bellen we altijd even en we worden altijd zeer vakkundig en hulpvaardig te woord gestaan. Iets anders dat de ervaringen met deze aanbieders zeer prettig maakt, is dat er makkelijk geld gestort kan worden en ook de uitbetalingen zijn makkelijk en snel geregeld.
Het feit blijft natuurlijk dat je niet moet gaan spelen met geld dat je nog nodig hebt, maar wij spelen altijd graag met onze kerstbonus of dertiende maand. Gaat de handel een beetje voorspoedig, dan heb je een jaar plezier aan de binaire opties en heb je een extra dertiende maand erbij.

 

Rate this post