Banc de Swiss ervaringen van ons

Na alle informatie die online is gekomen over verschillende aanbieders van platforms in binaire opties, vonden we het tijd om eens informatie van Nederlanders te gaan plaatsen zodat er wat meer informatie komt over de handel in binaire opties die niet gewoon vertaald is van Engelse of Duitse websites. Informatie over de ervaringen met Banc de Swiss bijvoorbeeld, een van de eerste aanbieders van een volledig functionerend platform. Dat de website niet in het Nederlands beschikbaar is, hoeft ook nog niet te weerhouden van het schrijven van informatie over de Banc de Swiss ervaringen natuurlijk. We hebben even met de mensen van Banc de Swiss gesproken en ze hebben nog geen vertaling van de website op het oog. Eerlijk is eerlijk, de website is ook al te laden in veel verschillende talen. Hoe zit het verder met Banc de Swiss, is het een serieuze aanbieder en wat zijn precies de dingen waar je op kunt letten voordat je in zee gaat met dit platform? We hebben het even op een rijtje gezet zodat je direct een duidelijk beeld hebt van deze aanbieder en de mogelijkheden die zij jou als handelaar kan bieden.

buttons1     

De minimale inzet en storting bij de Banc de Swiss ervaringen

We hebben gemerkt dat veel beginnende handelaren zich richten op de minimale inzet en de minimale eerste storting. Voor meer ervaren handelaren gaat het eerder om de mogelijkheden op de website, maar ook hier spelen deze twee factoren vaak nog wel een rol op de achtergrond. Hoe hoger de eerste storting moet zijn, hoe sneller mensen afhaken omdat er teveel wordt gevraagd van hun financiën. Logisch ook wanneer je bedenkt dat binaire optiehandel risicovol is. Bij Banc de Swiss valt dit echter alleszins mee, met een minimale eerste storting van 100 euro of dollar (afhankelijk van de valuta waarin je een account aan wilt maken) is de stap naar de handel bij Banc de Swiss namelijk niet zo groot. Het gaat echter ook al snel om de minimale inzet, aangezien hier ook het risicomanagement op gebaseerd wordt. Hoe beter het risico in de hand te houden is, hoe beter het is voor de handelaar immers. Dit risicomanagement zit bij Banc de Swiss ook goed, met een minimale inzet van 5 dollar of euro per keer handelen, zit je op een risico van maximaal 5% van het volledige account, een risico dat prima in orde is, ook voor de minder ervaren handelaar.

bd swiss

Uitbetaling bij winst en bij verlies bij Banc de Swiss

In de Banc de Swiss ervaringen moeten we het natuurlijk ook hebben over het geld dat er verdiend kan worden en de regels en de voorwaarden hieromheen. Bij Banc de Swiss krijg je bij winst tussen de 68 en 75% uitbetaald en dat lijkt niet veel, aangezien andere aanbieders percentages bieden tussen de 75 en de 81%. Het grote verschil is echter dat je bij Banc de Swiss ook geld terug krijgt wanneer je een handel met verlies eindigt. Je krijgt in zo een geval bij deze aanbieder tussen de 5 en 10% van je initiële inzet terug (het percentage is bij inzetten bekend). Op deze manier heb je een gemiddeld rendement tussen de 80 en 91%, aanzienlijk hoger dan bij de gemiddelde andere aanbieders dus.

Hiermee worden Banc de Swiss ervaringen al snel een stuk leuker. Omdat je ook geld terug krijgt bij handel die verloren gaat, kun je over het algemeen net even iets langer handelen met hetzelfde geld. Vooral voor beginnende handelaren kan dit een makkelijke manier van starten zijn, ondanks dat de feitelijke winsten bij het winnen van de opties wat lager is. Het algeheel rendement ligt toch net een stukje hoger immers.

Ook de ondersteuning op de website voor de beginnende handelaar is goed geregeld. Omdat er veel informatie beschikbaar is over de handel en de verschillende mogelijkheden, is het makkelijk om als beginnende handelaar te leren handelen in binaire opties. Het educatie centrum is helemaal ingericht om te leren handelen en hiermee is een goede eerste stap gemaakt naar de binaire optiehandel. Ook voor de meer ervaren handelaar zijn er leuke dingen bedacht door Banc de Swiss. Ondersteunend materiaal is voor deze mensen immers niet nodig, dus heeft Banc de Swiss iets anders bedacht: Er is hier de mogelijkheid om te handelen in opties met een looptijd van 60 seconden, maar ook in opties met een looptijd van 30 seconden. Dit vergt net even een andere manier van handelen en kan daarom een leuke uitdaging zijn voor de handelaren die denken dat ze alles al een keer gezien hebben. Natuurlijk vind je bij Banc de Swiss ook de normale binaire opties, maar ook de langer lopende opties (een maand bijvoorbeeld, wat net iets meer zal lijken op de echte beurs en waar ook beter een inschatting te maken is over het koersverloop aangezien de tijden een stuk langer zijn en minder beïnvloed worden door kleinere impulsen). Ook kun je bij Banc de Swiss handelen in paaropties, een leuke optie voor zowel de beginnende als de ervaren handelaren, omdat dit technisch gezien altijd twee kanten op kan.

buttons1     

De website zelf binnen de Banc de Swiss ervaringen

Niet alle websites van de aanbieders van binaire opties zijn even handig. Soms zijn de platforms zo onoverzichtelijk dat handelen eigenlijk bijna lastig te noemen is. Bij Banc de Swiss valt dit erg mee, de website is logisch ingericht en daardoor kun je al snel vinden wat je zoekt en wat je nodig hebt om makkelijk en vlot te kunnen handelen. De ondersteuning op de website is prima voor elkaar gemaakt en ook de kleuren zijn niet storend waardoor het overzicht aanzienlijk beter is dan elders. Dit heeft als grote voordeel dat de grafieken makkelijker te zien zijn en daardoor zichzelf sneller verklaren. Je kunt dus eenvoudiger zien of je op winst of verlies staat en dat maakt het handelen in binaire opties een stuk gemakkelijker. Zoek je een platform waar alles vooral duidelijk en overzichtelijk is, dan is Banc de Swiss zeker een van de betere aanraders.

Alles op de website, maar hoe is de support?

Alles is dus bij Banc de Swiss op de website te regelen en er hoeft niets gedownload te worden om te kunnen beginnen met handelen, alles gebeurt online op de website zelf. Ook de support is goed te bereiken op de website zelf en wij hechten veel waarde aan snel en vakkundig antwoord, zeker wanneer het gaat om snelle handel zoals bij binaire opties. Bij Banc de Swiss is daar rekening mee gehouden, wat betekent dat de support vooral snel en vakkundig antwoord, maar vaak ook nog eens op een erg aardige en toch nog zakelijke manier. Op die manier worden de Banc de Swiss ervaringen al snel een stuk beter, omdat je je niet opgelaten hoeft te voelen dat je een vraag gesteld hebt. Je wordt gewoon snel weer op weg geholpen zodat je verder kunt met handelen.

maar hoe is de support

Nu we aan het eind zijn gekomen van onze Banc de Swiss ervaringen, zien we dat het een erg positief verhaal geworden is. Een leuke minimale storting en een minimale inzet maken de drempel om te gaan handelen mooi laag, wat al snel ondersteund wordt door een handige en overzichtelijke website, met genoeg ondersteuning en zelfs een handige support die makkelijk bereikbaar is. De website is niet in het Nederlands beschikbaar, maar we hebben ons er bij neergelegd dat de meeste goede platforms in het Engels het beste werken.
buttons1     

4.17 (83.33%) 6 votes