Banc de Binary, de echte ervaringen

Nu de handel in binaire opties explosief is gestegen en er veel mensen zijn die er goede winsten mee behalen, is ook het aantal websites waarop gehandeld kan worden explosief gestegen. Er zijn genoeg websites die louter in zijn op het maken van zoveel mogelijk winst zelf, wat de gebruikers vaak niet ten goede komt. Hoe haal je de slechte aanbieders uit de goede aanbieders zodat je weet waar je terecht kunt om te beginnen met handelen zelf? Daarvoor worden de handelaren zelf gevraagd om even tijd te maken en zie hier, we zijn gevraagd om lezers te laten weten wat voor ervaringen wij hebben met Banc de Binary als website voor onze handel in binaire opties.
buttons1     

Het platform en het handelen zelf

De website van Banc de Binary is prima overzichtelijk en werkt alle maanden dat we erop zitten al prima. Met de EU licentie en de lange serie aan prijzen die deze aanbieder al gewonnen heeft gedurende jaren, weet je als handelaar dat je op een goede plek zit en ook dat je goed beschermd bent. Een groot voordeel bij deze aanbieder is direct dat je kunt handelen in euro’s en dit is voor ons de reden geweest om hier verder te gaan, aangezien we op deze manier niet elke keer om hoeven te rekenen maar gewoon direct kunnen zien wat ons saldo is en wat we verdiend hebben. Wanneer we ons geld naar onze bankrekening laten schrijven, hebben we nog een groot voordeel. Banc de Binary rekent hier namelijk geen afgifte voor waardoor we ook echt verdienen wat we in winst hebben binnengehaald.

De minimale inzet per handel is ook nog eens een groot voordeel voor beginnende handelaren of mensen die op zoek zijn naar spanning. De minimale inzet is namelijk slechts 1 euro en daarmee kan het voor beginnende handelaren makkelijk zijn om zelf eens te kijken hoe het allemaal werkt. Ook voor de spanning is het leuk, eigenlijk lijkt het op een casino maar met een grotere winstkans omdat binaire opties niets te maken hebben met geluk. Voor handelaren die er hun brood mee willen verdienen is het natuurlijk onzinnig, want met een lage inzet zijn de winsten natuurlijk ook laag.

Opleidingen bij Banc de Binary

Wil je graag leren hoe je moet handelen in binaire opties maar weet je nog helemaal niets van de handel zelf of van de beurs, dan is de handleiding (of opleiding als je het zo vertalen wilt) erg handig hier. Hierin staat veel informatie die je kunt gebruiken, waarmee je al snel een voorsprong zult kunnen opbouwen op de mensen die helemaal niets weten van de handel. De kans dat je veel leert is groot, maar het kunnen toepassen van de kennis zal gaan met vallen en opstaan. Doe je dit met de opties van een euro, dan zullen de verliezen meevallen maar reken in dit geval ook niet op enorme winsten.

Een leuk ander voordeel bij deze aanbieder is dat er naast een online platform ook de mogelijkheid bestaat om een mobiele versie van de website te gebruiken. Handig voor onderweg of op kantoor natuurlijk, want op deze manier kun je ook langer lopende opties in de gaten blijven houden wanneer je geen computer in de buurt hebt. Net als alle ervaren handelaren raden we je af om de mobiele versie te gebruiken voor de werkelijke handel, omdat de mobiele versie slechts een klein onderdeel van de totale website is en er dus geen volledig beeld is. Maar handig voor de drukkere mensen, dat is een ding dat helemaal zeker is.
buttons1     

 

Banc-De-Binary

 

 

Banc de binary Review

Rate this post