Ervaringen met AnyOption van een handelaar

 anyoption logo
Inhoud:

Rekening openen

Er zijn veel websites waarop gehandeld kan worden in binaire opties. Het aantal websites dat deze diensten aanbiedt, is tegenwoordig zo groot dat het bijna onmogelijk geworden is om zelf te bepalen welke website het best is. Daarom zijn wij als ervaren handelaren gevraagd om onze mening te geven over de websites waarop wij handelen, met als eerste de website en de software van de aanbieder AnyOption, een aanbieder die zichzelf de grootste op de markt noemt. Hoe groot is deze aanbieder en is het een fijne website om te beginnen met de handel in binaire opties?

De taal en de handleiding

Wij hadden in het begin van de handel altijd veel oog voor de taal van de website en de informatie, de mogelijkheden om te kunnen leren. Goede ervaringen zijn immers al snel gebaseerd op kennis en de kans op het leren. De taal is bij AnyOption een klein probleem, de website is nog altijd niet beschikbaar in het Nederlands, maar het grote voordeel is dat het Engels goed te volgen is en niet te technisch is.

Anyoption

We kennen genoeg websites die slecht vertaald zijn naar het Nederlands en dat maakt de ervaringen er zeker niet beter op. De handleiding tot het leren handelen in binaire opties, die is er wel bij AnyOption maar eerlijk gezegd is deze lichtelijk beperkt. Het slimste zou zijn om eerst genoeg informatie te zoeken elders, om vervolgens een account aan te maken.

Rekening openen

Wat zijn de goede ervaringen met AnyOption?

De twee grootste nadelen hebben we gehad, maar zouden er geen positieve punten zijn, dan zouden we niet langer bij deze aanbieder handelen natuurlijk. Een van de grootste voordelen is zonder twijfel het uitgebreide koersoverzicht dat op het platform gegeven wordt, op die manier hoeven we niet meerdere schermen open te houden (dit kan de snelheid van de websites beïnvloeden en daar houden we niet van als snelle handelaren). Het goede overzicht is ook beschikbaar in real time zodat we altijd direct op de hoogte zijn. Het online platform heeft nog een ander groot voordeel, aangezien alles op de website gebeurt is het niet nodig om software te downloaden of andere vervelende processen te doorlopen. Je kunt gewoon direct beginnen. Iets wat we ook erg handig vinden, is de mobiele versie al moeten we eerlijk toegeven dat we deze alleen maar gebruiken om onze opties te volgen. Inzetten op nieuwe opties is niet handig op een mobiel apparaat en ook het ingrijpen doen we liever niet mobiel. We weten dat andere handelaren dit wel doen, dus dat de optie bestaat is natuurlijk zeer wenselijk.

Het financiële gedeelte

Het financiële gedeelte is natuurlijk ook belangrijk voor de ervaringen. Het geld storten is makkelijk en snel en kan via vele manieren. Het geld opnemen van de website af duurt iets langer, maar werkt ook goed. Het grote nadeel bij AnyOption is echter dat elke transactie naar jouw eigen rekening 25 euro kost, misschien geen heel groot bedrag maar wel jammer van de winst die hier blijft hangen. Handig is wel weer dat het platform gebruikt kan worden in verschillende valuta, waaronder euro en dollar waardoor er niet constant omgerekend hoeft te worden.

Mocht je hulp nodig hebben, dan is er de live chat tijdens de normale handelsuren, maar wie een beetje slim is, die kiest voor een andere optie. Je kunt aangeven dat je gebeld wilt worden en op die manier kun je net wat makkelijker geholpen worden. Dit is zeker een groot voordeel van de website en zeker een reden om AnyOption aan te raden.

Rekening openen

 

Anyoption Review

3.42 (68.38%) 105 votes