Mijn echte Eztrader ervaringen met de broker EZTrader

Nu je op mijn website bent is het met jou waarschijnlijk hetzelfde gegaan als met mij. Ik ben op het internet tegen binaire opties aangelopen en de broker EZTrader werd mij aanbevolen. Voor mij was dat op de website Beursvoorbeginners.com die me tevens ook voorzag van een strategie.
Ik was altijd al geïnteresseerd in de financiële markten en wilde ook altijd al beginnen met na te denken over waar ik het beste geld in kan investeren. Dit was de perfecte manier om te beginnen met de handel in vreemde valuta.

eztrader ervaringen

Binaire Optie Platform

EZtrader is sinds 2008 op de markt voor binaire opties waardoor het een van de absolute veteranen op dit gebied is. Want pas in 2008 is de handel in binaire opties beschikbaar geworden voor het grote publiek. Ik kan ALLEEN MAAR lovend zijn over het platform, want alles verloopt lekker soepel en er zijn geen vertragingen. Dit was bijvoorbeeld anders bij de Banc de Binary, die zeer traag was en vaak niet goed werkte.
EZTrader heeft een eigen platform en dat is volgens mij de belangrijkste reden daarvoor. Het platform is in het Engels, helaas niet in het Nederlands, en dat is dan ook het enige negatieve dat over deze broker te melden heb. Maar goed, het is aan de ene kant ook logisch omdat Nederland een "kleine markt" is. :)

Kortere looptijd

Zoals iedereen kan zien ben ik niet echt een webdesigner (haha), maar ik wilde toch graag wat vertellen over EZTrader en ik kon niets geschikts vinden op het internet.
Ten eerste wil ik graag mijn waardering uiten voor de helpdesk. Ze waren erg aardig en super behulpzaam. Voor mijn eerste storting kreeg ik ook direct een bonus van 100%. Wow!

Wat ook bovengemiddeld is zijn de uitbetalingstarieven, want EZTrader geeft 95%. Ter vergelijking - Anyoption geeft slechts 71%!!!!
Dus als men 100€ investeert, krijgt men bij een succesvolle deal 195€ overgemaakt, in tegenstelling tot 171€ die andere brokers overmaken.
Nogmaals, de voor- en nadelen van deze broker (voor mij)

Voordelen:

- Zeer overzichtelijk en goed werkend platform
- Bovengemiddelde uitbetalingen van 95%
- Zeer vriendelijke en professionele helpdesk
- Supergoede app die gemakkelijk in het gebruik is
- 100% bonus bij de eerste storting!

Nadelen:

- Platform is enkel in het Engels

Zoals jullie kunnen zien kan ik EZTrader alleen maar aanbevelen, vooral voor beginners. Ik heb in de tussentijd meerdere brokers getest en ik moet zeggen dat hun platform veruit het beste platform is waarop ik ooit gehandeld heb. Voel je vrij om hier commentaar te posten of om mij een email te sturen zodat we de website up-to-date houden.
Veel plezier met de handel!

eztrader ervaringen

EZTtrader.com

Rate this post