24option, ervaringen met binaire opties

24option is een van de vele aanbieders van een website voor de handel in binaire opties. Wij handelen al een tijdje bij 24option en hebben besloten onze ervaringen met deze aanbieder eens op papier te zetten, zodat andere mensen die op zoek zijn naar een aanbieder van deze diensten ook gebruik kan maken van de ervaringen die wij hebben. Het is immers makkelijker een keuze te maken wanneer je genoeg informatie hebt en ook echt iets kunt lezen over hoe het systeem bij een bepaalde aanbieder werkt immers, en wat is er nou handiger dan een kijkje in de keuken als de kok je zelf een rondleiding geeft?

buttons1

Het platform en een aantal van de opties

Het platform van 24option is eigenlijk te uitgebreid. Het aantal plaatjes en bewegende objecten is zo groot dat wij eigenlijk alle vensters moeten sluiten bij het handelen, zodat de website van 24option op normale snelheid kan draaien. Het is overigens irritant dat de website in zoveel verschillende talen aangeboden wordt, maar dat het Nederlands daar niet bij zit. We snappen dit ook niet helemaal want er zijn genoeg mensen in Nederland die handelen in binaire opties. Afijn, de opties bij 24option zijn wel zeer uitgebreid en de mogelijkheden tot een beetje extra spanning zijn goed mogelijk dankzij ranking en andere wedstrijden. De support is ook prima geregeld trouwens, zowel telefoon als live-chat zorgen ervoor dat je snel geholpen kunt worden met vragen en de vakkundigheid en snelheid van de support laat eigenlijk niets te wensen over. Niet alleen snel, vakkundig en hulpvaardig, maar ook nog eens zeer aardig en netjes. Dat maakt het toch net allemaal even wat makkelijker en ook leuker.

buttons1

De minimale inzet per optie is 24 euro. Dit lijkt een flink bedrag, maar het valt alleszins mee. Wanneer je 500 euro stort, heb je genoeg ruimte voor financieel risicomanagement maar je houdt ruimte genoeg over om winst te kunnen maken die je ook op je rekening terug zult zien. Wil je de winst opnemen en overzetten naar je bankrekening, dan is de eerste transactie gratis. Voor de tweede transactie betaal je 30 euro, maar als je net als ons een vaste dag per maand pakt voor de overschrijvingen, dan zijn dus alle transacties gratis. Goed om in de gaten te houden!

De website en het oordeel

Een goede handleiding en ondersteuning, een website die helaas niet in het Nederlands beschikbaar is maar een zeer goede en hulpvaardige support, dat blijkt als grootste uit onze ervaringen. Iets wat we ook nog moeten melden, is dat de opzet van de website na verloop van tijd enorm kan gaan irriteren aan de ogen. Het lijkt een klein probleempje, maar wie zoals ons de hele dag aan het handelen is, is de website gewoon niet handig. Het wit op zwart met teveel bewegende beelden is uitermate storend en de website trekt technisch gezien veel te veel van de snelheid.

Voor zowel beginnende handelaren als starters kan deze website een goed punt zijn voor de handel in binaire opties. Er zijn natuurlijk een aantal kleine puntjes die negatief kunnen uitvallen, maar in onze beleving hebben alle aanbieders wel nadelen. Bij 24option hebben we in ieder geval een goede en betrouwbare plek gevonden om te handelen in binaire opties en onze ervaringen met deze aanbieder zijn dan ook vooral positief. Het is wel slim om de winst op een bepaalde dag uit de laten betalen in de maand, zodat je niet extra hoeft te betalen voor het uit laten betalen van de winsten die je verdiend hebt, want dat zou natuurlijk gewoon zonde zijn.

buttons1

24option

24Option Review

4.23 (84.55%) 22 votes